Home » Merken

Deuter

Deuter ontwerpt en produceert kwalitatief hoogwaardige rugzakken en tassen voor outdoor activiteiten. Voor elke reis en sport een passende rugzak. 

In 1898 werd Deuter opgericht als producent van postzakken voor de Bavariaanse Post. Binnen 10 jaar werd het assortiment uitgebreid met onder andere rugzakken, slaapzakken en fietstassen. Inmiddels behoort Deuter tot één van de grootste en meest innovatieve outdoormerken ter wereld. De trekking-, dag- en reisrugzakken, evenals de slaapzakken van Deuter staan voor kwaliteit en comfort. Door een nauwe samenwerking met ervaren bergsporters en onafhankelijke technische adviseurs blijft Deuter continue innoverend en kwaliteitverbeterend.

Meer weten over de Deuter. kijk snel op de website!

Deuter Slim Line
Uitrusting - 10 apr 2017

Normaal gesproken zijn standaard rugzakken afgestemd op de bouw van het mannenlichaam. Omdat vrouwen een andere lichaamsbouw hebben, zijn veel van deze rugzakken fundamenteel oncomfortabel voor ze. Daarom ontwikkelde Deuter een speciale SL (Slim Line) collectie: rugzakken die geheel zijn ontworpen naar de anatomie van de vrouw.

Deuter Aircontact 60+15
Uitrusting - 7 mrt 2017

Ga je een lange trektocht lopen? Dan neem je vast ook heel veel mee! De Deuter Aircontact 60+15 rugzak is speciaal ontworpen voor expedities, meerdaagse trektochten en verre reizen. De rugzak heeft een groot volume, zodat je veel eten en drinken, een slaapzak, een tent en andere benodigdheden mee kan nemen.

Uitrusting - 14 feb 2017

Deze lichtgebouwde rugzak is ideaal om zware lasten te dragen op lange wandeltochten en in de bergen. Met een minimaal gewicht en een mooi technisch uiterlijk gaat de sportieve ACT Lite rugzak van Deuter overal met je mee naar toe.

Uitrusting - 29 nov 2016

Dames die een comfortabel dragende dagrugzak met veel verstelmogelijkheden zoeken zijn met de speciaal voor vrouwen ontwikkelde Deuter Futura 24 SL goed bediend. Ik heb hem op diverse dagtochten over de Nederlandse LAW’s en in de Franse campagne met veel plezier gedragen.

Uitrusting - 10 okt 2016

Voorbij zijn de tijden van de uitpuilende broekzakken!

Uitrusting - 27 sep 2016

Wie bij lichamelijke inspanning regelmatig drinkt, blijft langer fit. Met de Deuter Streamer 2.0 L Transparent waterzak in je rugzak is dat heel gemakkelijk. Het systeem zorgt voor een continue vochttoevoer, zonder dat je je sportieve activiteit hoeft te onderbreken. Je blijft dus regelmatig drinken, zonder te hoeven stoppen.

Foto Claudia Seinstra
Nieuws - 20 sep 2016

Dit zijn de winnaars van de fotowedstrijd Girlpower! Simpeler konden we het thema niet maken. Vrouwen kunnen elke berg de baas, en, aan de talloze inzendingen te zien, speelt leeftijd ook geen rol. De jury koos deze twee foto’s uit jullie inzendingen. Claudia Seinstra en Gerard Buist winnen hiermee elk een stoere Gröden 30SL-rugzak van Deuter. Gefeliciteerd! 

Nieuws - 12 sep 2016

Outdoormerk Deuter is voor het tweede jaar op rij een samenwerking aangegaan met het initiatief ‘Dein Freiraum, Mein Lebensraum’. De gezamenlijke campagne om duurzame outdoorsport te bevorderen is daarmee een succes!

Uitrusting - 1 sep 2016

Met de Speed Lite rugzakken van Deuter gaat alles sneller! Bij berglopen, skitourwedstrijden, mountainbiketochten of nordic walkingtochten zijn de kleinere varianten bijna gewichtloos. Het grotere model, de Speed Lite 20, is perfect voor adventure races, sportklimroutes of als lichte bagage op weg naar de top bij trektochten.

Reportage - 18 jul 2016

Al iets meer dan dertig jaar geleden introduceerde Deuter het eerste Aircomfort rugsysteem. Een constructie die destijds revolutionair was op de rugzakkenmarkt. Door de jaren heen werd het gepatenteerde Aircomfort systeem veel gekopieerd en inmiddels is het uitgegroeid tot een industriële standaard.

Uitrusting - 5 jul 2016

De Futura rugzakkenserie is klassiek met vooruitgang in het achterhoofd! Deze legendarische hiking backpacks voor dag- of meerdaagse excursies zijn uitgerust met het award-winnende Aircomfort FlexLite draagsysteem. Een van de toppers uit de Deuter Futura serie is de Futura 30 SL voor dames. Een fijne rugzak met een goede pasvorm voor dames.

Nieuws - 29 jun 2016

De inzendingen voor de fotowedstrijd Girlpower! Stromen binnen. Jullie laten zien wat echte girlpower is! Heb je nou zelf ook zo’n mooie plaat waar echte Girlpower vanaf straalt? Doe dan mee met de fotowedstrijd?

Pagina's

Abonneren op Deuter