Home » Merken

Houdini Sportswear

Uitrusting - 6 okt 2014

Deze broek met een urban uitstraling is gemaakt van tweerichtingsstretch materiaal, perfect voor de actieve gebruiker. Door het duurzame karakter en het feit dat hij vuil- en schuurbestendig is, is dit een broek die je iedere dag kunt dragen. De zachte, rekbare stof geeft de broek een stoere metropool uitstraling en voelt heerlijk aan. Even functioneel in de stad als tijdens klimavonturen.

Uitrusting - 7 aug 2014

De Liquid producten van Houdini Sportswear zijn licht, heerlijk zacht en soepel. Ze drogen snel, beschermen tegen UV-straling, gaan lang mee en zijn makkelijk te onderhouden.

Uitrusting - 7 aug 2014

Als je alleen afgaat op wat je ziet, dan doe je de Houdini Liquid collectie tekort. Ze zien er namelijk niet alleen prachtig  uit, maar ze zijn ook nog eens special ontwikkeld om comfort te bieden onder alle omstandigheden, vooral natte. Daarnaast zijn ze bestand tegen het gebruik en misbruik van hardcore atleten tijdens al hun on- en offroad activiteiten, ook in tropische omstandigheden. 

Uitrusting - 13 mei 2014

Als je nog maar één outdoorbroek zou mogen kopen, dan zou dat wat Houdini betreft de Motion Stride soft shell broek moeten zijn. Of je nu gaat schaatsen en hiken in de winter, of fietsen en klimmen in de zomer, de Motion Stride Pants is altijd de perfecte keuze.

Uitrusting - 13 mei 2014

Als je nog maar één jack zou mogen kopen, dan zou dat wat Houdini betreft het Motion Stride Jack moeten zijn. Dit jack draag je tijdens al je avonturen in de zomer en de winter, van sportieve lange dagtochten tot tripjes die wat korter duren. Met verstevigde schouders en een capuchon die met helm gedragen kan worden.

Uitrusting - 14 apr 2014

De Surpass Shell producten van Houdini Sportswear voelen niet als een hard shell product en toch zijn ze precies dát. Ze zijn namelijk geluidloos, stretch en zacht. Tegelijkertijd zijn ze alles wat je van een hard shell verwacht: lichtgewicht, beschermend en klein opvouwbaar.

Uitrusting - 10 feb 2014

De Power Houdi van Houdini Sportswear is een ware klassieker die al tien jaar tot de favorieten behoort. Sinds de eerste uitvoering is de hoody al in meer dan 80 verschillende kleuren geproduceerd. De Power Houdi is verkrijgbaar voor de hele familie met een uitvoering voor dames, heren, kinderen en baby's. 

Abonneren op Houdini Sportswear