Home » Merken

Ortlieb

De allereerste Ortlieb opbergzak is in 1982 in Nürnberg uit persoonlijke noodzaak ontstaan. In die tijd bestond er nog geen aanbieder van waterdichte bagage- en fietstassen, dus Hartmut Ortlieb was genoodzaakt om zelf aan de slag te gaan. Met behulp van de naaimachine van z'n moeder én met de hand, maakte Hartmut van een voor vrachtwagens bestemd dekzeil de eerste Ortlieb producten.

Wat met eenvoudige middelen begon, groeide al snel uit tot een succesverhaal. Vandaag de dag is de collectie van Ortlieb enorm: van fietstassen en drybags tot de bekende koerierstassen en verschillende handige outdoorbenodigdheden. De producten van Ortlieb zijn 100% waterproof en mogen terecht het kwaliteitslabel 'Made in Germany’ dragen.

Uitrusting - 12 apr 2017

Deze handige, waterdichte daypack is buitengewoon geliefd omdat er gewoon alles erin past! De Velocity is gemaakt van stevig en robuust polyester en beschikt over de klassieke Ortlieb rolsluiting. Het grote hoofdvak heeft een inhoud van maar liefst 24 liter. Dankzij een ritsvak aan de binnenkant kun je al je spullen geordend opbergen.

ortlieb packman pro 2
Uitrusting - 22 mrt 2017

De Packman Pro 2 van Ortlieb is een betrouwbare metgezel wanneer je besluit na een lange werkweek lekker een paar dagen de natuur in te gaan om te fietsen of te wandelen. De onverslijtbare daypack Packman Pro2 zorgt met zijn ademende draagsysteem en heupgordel voor een aangenaam draaggevoel en een anatomisch correcte pasvorm.

Ortlieb Light-Pack 25
Uitrusting - 22 feb 2017

Nog minimalistischer is nauwelijks mogelijk: de Light-Pack 25 is de lichtste onder de waterdichte Ortlieb rugzakken. Met een leeggewicht van slechts 290 gram en 25 liter aan bergruimte biedt hij een optimale verhouding tussen gewicht en volume. Op zoek naar net wat meer comfort? Bij de Pro versie zorgt het opblaasbare rugkussen voor een uiterst aangenaam draaggevoel.

Uitrusting - 25 apr 2014

Het Duitse Ortlieb, vooral bekend van zijn degelijke waterdichte fietstassen, komt met een kokervormige rugzak voor de bergliefhebber: de Elevation Pro. Het is niet voor niets een pro: deze rugzak is toegerustvoor extreme omstandigheden. De rolsluiting bevindt zich onder de flap en garandeert een volledig waterdichte en stofvrije inhoud.

Uitrusting - 10 apr 2014

Het Duitse Ortlieb, vooral bekend van zijn degelijke waterdichte fietstassen, komt met een kokervormige rugzak voor de bergliefhebber: de Elevation Pro. Het is niet voor niets een pro: deze rugzak is toegerust voor extreme omstandigheden. De rolsluiting bevindt zich onder de flap en garandeert een volledig waterdichte en stofvrije inhoud.

Abonneren op Ortlieb