Home » Merken

Osprey

Osprey Aether 70
Uitrusting - 7 mrt 2017

Op een trektocht sjouw ik al snel bijna 20 kilo mee. Een goede rugzak is dan een eerste levensbehoefte. De gloednieuwe Osprey Aether 70 mocht ik een paar dagen testen. En ik ben verkocht.

Uitrusting - 14 jun 2015

Toegegeven: ik heb al jaren een Osprey-rugzak. Vooral het lage gewicht, het draagcomfort en de ventilatie zijn uit de kunst. Ik verwachtte ook niet anders toen ik van dit ondertussen 40 jaar jonge Amerikaanse merk de Stratos 34L mocht uitproberen. Het zogenaamde ‘Airspeed’-rugpand doet me niet sneller lopen (of vliegen) maar wel minder snel zweten.

osprey stratos rugzakosprey
Reportage - 1 mei 2015

Toegegeven: ik heb al jaren een Osprey-rugzak. Vooral het lage gewicht, het draagcomfort en de ventilatie zijn uit de kunst. Ik verwachtte ook niet anders toen ik van dit merk de Stratos 34L mocht uitproberen. 

Uitrusting - 15 apr 2015

Welkom in de wereld van de rugzakken van de toekomst: de Aura AG. Deze revolutionaire nieuwe wandelrugzak van Osprey is uitgerust met het unieke AntiGravity™ rugsysteem en 's werelds eerste volledig geventileerde heupgordel.

Uitrusting - 20 feb 2015

Welkom in de wereld van de rugzakken van de toekomst: de Atmos AG. Deze revolutionaire nieuwe wandelrugzak van Osprey is uitgerust met het unieke AntiGravity™ rugsysteem en 's werelds eerste volledig geventileerde heupgordel.

Abonneren op Osprey