Home » Merken

Patagonia

Uitrusting - 14 mei 2013

Het mooie van het testen van waterdichte kleding is, dat het ineens leuk wordt als het regent. Normaal gesproken baal ik als ik ‘s-morgens de gordijnen open schuif en zie dat het regent, maar nu verscheen er ineens een lach op mijn gezicht: testweer, laten we naar buiten gaan!

Uitrusting - 14 mei 2013

Of ik een donsjas van Patagonia wilde testen? Voor een half jaar. Dus of ik eigenlijk een nieuwe jas wilde hebben tot het moment waarop die niet meer nieuw is? Het was natuurlijk niet de bedoeling dat ik de jas zou gaan ‘verbrassen’, maar er zit een wereld vol mogelijkheden tussen ‘zuinig bewaren’ en verbrassen in en daar ergens bevond ik me met deze test.

Uitrusting - 29 apr 2013

Op verzoek van onze ambassadeurs brengen we de M10 terug. De meest lichtgewicht (minder dan 225 gram) shell jas die Patagonia ooit heeft gemaakt, gemaakt uit drie lagen en waterdicht en ademend tegelijkertijd.

Uitrusting - 20 nov 2012

Nieuw binnen de hybride isolatiekleding is het Nano Puff Hybrid Jacket. Dit product is ontwikkeld in samenwerking met de klimambassadeurs van Patagonia. Hiervoor zijn twee van de meest isolerende stoffen die Patagonia in huis heeft gebruikt voor de ultieme isolatie.

Uitrusting - 4 okt 2012

Vanaf dit najaar gebruikt Patagonia voor alle Capilene 4 Expedition Weight producten Polartech® Power Dry® High Effeciency™ technieken. De stof is aangepast en ademt nu nog beter, ook de compactheid en warmte-naar-gewicht ratio zijn verbeterd. De stof is zacht, stretchy en glad en past perfect onder lagen kleding.

Uitrusting - 22 sep 2012

Lichtgewicht en gemaakt met GORE-TEX® Active Shell® product technology en daardoor tegelijkertijd ademend en waterproof. Dit is de meest ademende en waterproof trail running shell die Patagonia ooit heeft gemaakt. De mouwuiteindes zijn zo gemaakt dat je ze als een want om je hand kan vouwen.

Consumentenadviesprijs: 250 euro

Uitrusting - 28 jun 2012

Zomers in de Alpen kunnen bloedheet zijn, blijf koel met de lichtgewicht en ademende 26 A/C wandelschoenen van Patagonia. De duurzame bovenkant is gemaakt van nubuck leer en ademend gaasmateriaal en de binnenkant en de rand zijn gemaakt van 100% polyester gaas. Samen zorgt dit voor een ademend comfort.

Uitrusting - 23 mei 2012

We hoeven het jou niet uit te leggen, maar niets is zo veranderlijk als het weer in het alpiene gebied. Zo is de lucht strak blauw en windstil en even later loeit de wind om je heen samen met striemende regen. Met de Super Cell Jacket van Patagonia kun je gewoon doorgaan. Deze jas is een lichte, soepele en duurzame hardshell, perfect voor dergelijke 'noodgevallen'.

Uitrusting - 22 mei 2012

Deze sokken van Patagonia sluiten goed en ademen uitstekend. Patagonia maakte de sokken van een huidvriendelijke mix van zacht merinowol en nylon. Het materiaal houdt de voeten koel en is slijtvast. De sokken hebben voldoende stretch, maar komen altijd weer terug in hun oorspronkelijke vorm.

Uitrusting - 22 mei 2012

Onderweg naar die verborgen muur redt de technische Patagonia Cragmaster klimschoen zich prima tijdens het wandelen, het klimmen en het schuifelen over de randen. Met deze schoenen sta je stevig en ervaar je optimale grip op steen. Om dit te bereiken heeft Patagonia een ultra-premium gestanst klimrubber op de buitenzool, neus en hielen gebruikt.

Uitrusting - 13 mrt 2012

Of je nu bezig bent op een lange klimroute of je een weg probeert te banen door de stad, deze top past zich aan elke omstandigheid aan, combineert de technische voordelen van merinowol met een ontwerp dat gemaakt is voor reizen. Merino 1 Silkweight is de lichtste van onze merinostoffen en is ontwikkeld om je droog en comfortabel te houden in warme of zelfs hete omstandigheden.

Uitrusting - 13 mrt 2012

Het Gamut shirt is zo ademend en zo’n klasse apart als het aankomt op vocht afdrijven dat één van onze testpersonen zei dat het voelde alsof het shirt al opdroogde terwijl hij nog aan het zweten was. Het naadloze weefsel – 95% polyester (75% gerecycled*) en 5% spandex – is de pure belichaming van ademende stof. Het ontwerp is juist weer een voorbeeld van functionele eenvoud.

Pagina's

Abonneren op Patagonia