‘No Turning Back’: ski-film voor waaghalzen

Warren Miller Entertainment komt met een nieuwe film over de mooiste ski-plekken van over de hele wereld. Vanaf januari toert de film 'No turning back' door Nederland, waar deze zal draaien in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. 

Over de film

Met zijn 2917 meter is het de hoogste berg van Griekenland. Op de top huizen de goden uit de oude Griekse mythologie. Tyler Ceccanti en Josh Bibby beklimmen de berg Olympus echter niet met het doel een bezoek te brengen aan Zeus. Het is hartje winter en beide mannen zijn dik gekleed. In elke hand dragen zij een skistok en onder hun voeten zijn ski’s gebonden. Ceccanti gaat eerst en schuifelt langzaam naar de rand van de afgrond toe. Hij twijfelt niet en springt met een harde afzet de diepte in. Bibby kijkt naar beneden en ziet zijn vriend in verticale houding tussen de scherpe rotsen over de hagelwitte sneeuw heen scheren met snelheden die de bliksem van Zeus voor zouden blijven. Niet veel later zet ook Bibby zich af en verdwijnt ook hij uit het oog van de almachtige God.

Ceccanti en Bibby zijn 2 van de ongeveer 25 skiërs die aan bod komen in de nieuwe ski-film ‘No Turning Back’. De filmische documentaire neemt ons mee op reis langs acht prachtige ski-plekken van over de hele wereld. Naast Griekenland voert de reis ons naar Alaska, Montana, Beaver Creek, de Franse Alpen, Zwitserland, Noorwegen en zelfs Japan. Hier begeven waaghalzen als Ceccanti en Bibby zich op plekken waar de natuur nog steeds de overhand heeft, wat zorgt voor prachtige plaatjes. Met de documentaire viert het op bergcultuur gerichte Warren Miller Entertainment zijn 65-jarige bestaan in de filmindustrie. In januari toert de 90-minuten durende film door Nederland, waar deze te zien zal zijn in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Voor €14,- kun je erbij zijn.

Meer informatie en een leuke aanbieding vind je hier.

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!