1e aflevering Tracks en Trails: winters Seefeld (Tirol)

Tracks en Trails gaat op bezoek in de bekende Oostenrijkse wintersportbestemming: Seefeld. Seefeld is inmiddels in Nederland bekend geworden van de trainingskampen van het Nederlandse voetbalelftal. Als lid van ‘Best of Alps’ laat Seefeld zich ook in de winter van haar goede kant zien.

Natuurlijk langlaufen en daarnaast zowel alpine-ski en sneeuwschoenwandelen staan centraal in de uitzending. Tracks&Trails wordt via RTL-4 uitgezonden. As zondag, 7 december, om 08.00 uur met herhaling aankomende week op vrijdag om 13.30 uur.

1e aflevering

Deze eerste aflevering van Tracks&Trails opent de serie WINTER 2014-2015. In de aflevering zien we in Seefeld een mix van langlaufen en sneeuwschoenwandelen in combinatie met alpine-ski.

Daarnaast verkent Tracks&Trails de gastronomische voorzieningen. Zowel apres-ski als avondentertainment. In alle opzichten onderscheidt Seefeld zich in deze in positieve zin. De overheersende eindconclusie is dat de regio Seefeld bijzonder geschikt is voor wintersporters en gezinnen die in alle opzichten willen genieten van een ontspannen en kwalitatieve wintersportvakantie.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Bergsport: 

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen