Fiets en Wandelbeurs 2016

Bergen Magazine op de Fiets en Wandelbeurs

Op 20 en 21 februari vind de Fiets en Wandelbeurs weer plaats. Dit jaar in de Jaarbeurs in Utrecht. En Bergen Magazine en Bergwijzer.nl zijn er natuurlijk ook bij. Hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde vertelt in de grote zaal over wandelen in de natuurparken van de Verenigde Staten en bij onze stand kun je terecht voor alle vragen over jouw bergvakantie.

Programma Fiets en Wandelbeurs 2016

Op zaterdag 20 en zondag 21 februari kun je ons van 10.00 uur tot 17.00 uur al je vragen over je bergvakantie stellen. Je vind onze stand in Hal 4. Ons standnummer is 4.C.03.

Lezingen van onze hoofdredacteur

Op de Fiets en Wandelbeurs zijn ook lezingen en workshops. Wil jij iets van ervaren bergwandelaars leren? Dan zijn die lezingen echt iets voor jou. Een lezing die je zeker niet mag missen zijn de lezingen van onze hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde. Op beide dagen geeft hij om 14.00 uur een lezing in de Julianazaal 1. Hij vertelt je alles over wandelen in de natuurparken van de Verenigde Staten, waar wandelen toch nét een beetje anders is dan bij ons in Europa. Hier vind je het hele programma met lezingen en workshops op de Fiets en Wandelbeurs.

Win een rugzak van Deuter

Tijdens de vakantiebeurs kun je een rugzak winnen! Kom naar onze stand, raad hoe zwaar de rugzak is en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Meer inspiratie

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling