Voordelen voor abonnees van Bergen Magazine

De voordelen voor abonnees van Bergen Magazine

Voordelen voor abonnees van Bergen MagazineWij zijn erg blij met jou als abonnee van Bergen Magazine. Steeds vaker zullen wij (win)acties communiceren die uitsluitend geldig zijn voor abonnees van het tijdschrift voor bergliefhebbers. Op dit moment hebben we maar liefst twee leuke winacties, exclusief voor abonnees!

Het is sowieso handig om je even aan te melden voor de Bergwijzer-nieuwsbrief. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe winacties. Aanmelden kan hier.

Win een fiets met Bergen MagazineWin een fiets t.w.v. € 200,-

Beantwoord de volgende vraag en maak kans op een nieuwe fiets: Waar zou jij met je nieuwe fiets naartoe fietsen? Meer informatie over de deelname vind je hier.

 

Win de DVD De Alpen van boven

Onder abonnees van Bergen Magazine verloten we 12 exemplaren van de spectaculaire nieuwe film: De Alpen van boven. Hoe kun je kans maken? Plaats op je eigen Facebook of Twitter-account een berichtje, zoals te vinden is op deze pagina.

 

Nog meer voordelen:

Win de DVD De Alpen van boven

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je 5x per jaar Bergen Magazine thuisgestuurd krijgt en je je dan heerlijk in de bergen kunt wanen met mooie reisverslagen, wandelreportages en prachtige foto's!

 

Ook abonnee worden?

Dat kan natuurlijk hier! (Je ontvangt sowieso 2 cadeaus)

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Lees hier welk biertje het beste bij jou past