December Charity bij Kathmandu Outdoor

December is de maand om iets goeds te doen voor je medemens. Daarom organiseert Kathmandu Outdoor&Travel een veiling. De opbrengst komt ten goede aan wederopbouwprojecten in Nepal.

De grote aardbeving in Nepal van 2015 kostte veel levens en verwoestte een groot deel van het land. Meer dan anderhalf jaar na de ramp, is een groot deel van de schade nog steeds niet hersteld. Stichting Topaspiraties draagt bij aan de wederopbouw van Nepal. De stichting heeft een aardbeving bestendige school  gebouwd en is nu hard bezig met de opbouw van een dokterspost. Daarvoor is  alleen nog een hoop geld nodig.

December Charity actie

Om geld op te halen heeft Kathmandu een veiling opgezet. Kathmandu veilt 12 outdoorproducten en de opbrengst komt ten goede aan de stichting Topaspiraties. Wie het hoogste bedrag biedt, krijgt het product. Kathmandu verdubbelt het bedrag dat naar Stichting Topaspiraties gaat. Bieden kan tot 22 december.

Lees hier meer over de actie van Kathmandu en Stichting Topaspiraties. Meteen kijken op welke producten je kan bieden? Dat kan hier.

 

Meer inspiratie

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!