HipHeidi.com met plaatjes uit de Alpen

Elke dag mooie plaatjes uit de Alpen

HipHeidi.com met plaatjes uit de AlpenMet Bergen Magazine en Bergwijzer.nl waan je je natuurlijk al in de bergen. Maar het nieuwe beeld- en sfeerblog HipHeidi.com brengt 24 uur per dag het leukste uit de Alpen naar je toe. De website staat vol eigentijdse Alpenfashion, berg- eten, uitzichten, gave vakantieplekjes, ruiten, harten, herten en hout om te lieben, liken en delen.

Waarom HipHeidi?

Initiatiefnemer Nel(leke) Griffioen: “We willen mensen graag inspireren en verwonderen door onze ‘Alpenliebe’ te delen in de vorm van sfeer en beleving. Aan de ene kant door mede-Alpenliefhebbers blij te maken met een dagelijkse doses Alpenglück. En tegelijkertijd hopen we mensen die de Alpen nog niet zo goed kennen te inspireren en verwonderen. De Alpen zitten namelijk vol verrassingen die veel mensen nog niet kennen.”

Veel beeld

Het sfeerblog staat vol met foto’s waarop je kunt klikken voor meer info. Korte info, want de nadruk ligt op beeld. Je kunt aangeven dat je een foto leuk vindt en je kunt de foto delen op social media. Samen met andere Hippe Heidi’s - het HipHeiditeam - wordt de site regelmatig voorzien van nog meer mooie beelden. En mensen kunnen zelf mooie beelden inzenden. “We hadden in plaats van dit sfeerblog kunnen kiezen voor een Pinterestpagina, maar we wilden meer beeld om het pure belevingsgevoel nog groter te maken.”

Hoe is het idee ontstaan?

Nel, die in Oostenrijk woont en eigenaar is van de Berghut, vertelt: “In de zomer van 2012 maakte ik een ochtendwandeling met een aantal gasten, de moeders in het gezelschap. Het was een geweldige  wandeling, met schitterend weer en fijne gesprekken. Ze waren totaal verwonderd: wat was dit gaaf! Tijdens die wandeling is het idee voor HipHeidi geboren: ik wil het Alpengevoel dichterbij brengen.”

Bergen Magazine op HipHeidi?

Binnenkort vind je ook leuke plaatjes van en uit Bergen Magazine op HipHeidi. Laat je verleiden en bezoek HipHeidi.com

HipHeidi.com met plaatjes uit de Alpen

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!