Foto Bolder Rotterdam

Feestelijke opening Bolder Neoliet Rotterdam op 30 november

Foto Bolder RotterdamOp zondag 30 november is de feestelijke opening van Bolder Neoliet Rotterdam. Bezoekers kunnen gratis klimmen en kennismakingslessen volgen. Er zijn spectaculaire BMX en slackline demo’s. Ook kun je kennismaken met klimmers van het Nederlands Team, Jong Oranje en Regionale Talenten Centra. En dat alles op de lekkere beats van DJ Ivo.

Gratis boulderen

De deuren zijn open van 10.00 tot 21.00 uur. De entree is gratis. De gratis kennismakingslessen zijn om 11.00, 12.15, 14.15 en 19.00 uur. Aanmelden hiervoor kan op de dag zelf aan de bar. Of door nu al een mail te sturen naar rotterdam@neoliet.nl, met als onderwerp ‘Kennismakingsles opening’.

Om 13.30 uur is de officiële opening onder het genot van een hapje en drankje. Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes: www.facebook.com/BolderNeolietRotterdam

BolderBoulderToernooi

Voor klimmende jeugd en kids (8 tot 16 jaar) is het zaterdag 29 november al feest. Zij kunnen dan meedoen aan het BolderBoulderToernooi. Er is een wedstrijdcircuit én een recreatief circuit. Deelname kost 12,50 euro en is inclusief alle activiteiten, entree, wedstrijddeelname en een leuke verrassing. Inschrijven kan via rotterdam@neoliet.nl. Lees meer over de wedstrijd op www.neoliet.nl.

Bolderen in Rotterdam

Bolder Neoliet Rotterdam is de achtste vestiging van Neoliet en het eerste bouldercentrum in Rotterdam. De klimwanden beslaan meer dan 700 vierkante meter. Boulderen is onderdeel van de klimsport. Bij boulderen klim je op wanden van maximaal 4 meter hoogte en spring je af op valmatten. Je hebt geen touwen en ingewikkelde zekertechnieken nodig voor de veiligheid.

De naam bolder verwijst naar het oude havengebied waar de boulderhal ligt. Een bolder is een paal op de kade om boten aan vast te leggen. Het adres is Keilestraat 9, Havennummer 296, 3029 BP Rotterdam.

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?