Jelle Staleman en Mountain Network werken samen

Staleman is per 1 maart 2017 (mede) eigenaar geworden van het ondereel klim- en bergsportreizen van Mountain Network. Mountain Network zorgt voor de organisatiekracht, Staleman voor de expertise.

Mountain Network en Staleman een sterk team

De twee bedrijven versterken elkaar omdat ze goed aanvullen. Jelle Staleman brengt als professioneel klimmer expertise en ervaring. Mountain network heeft faciliteiten en veel ervaring in het organiseren van reizen. Op deze manier zal het klim- en bergsportonderdeel van Mountain Network professionaliseren en groeien. in de video onder is zijn technology, entertainment and design (TED) lezing te zien. 

Staleman is allround bergsporter

Jelle Staleman is een ervaring bergsporter. Hij is niet alleen een van de weinige Nederlandse ski- en berggidsen, hij heeft ook aan verschillende expedities deelgenomen. Om een voorbeeld te noemen: in 2008 maakte hij deel uit van de Nederlandse K2 expeditie. Over de hele wereld heeft hij bergen beklommen: in de Alpen, Alaska, Groenland, Nepal en Argentinië. Het liefst brengt hij zijn tijd in de bergen door.

Staleman richt zich meer op activiteiten

De samenwerking met Mountain Network geeft hem de kans om zich te richten op hetgeen hij het liefst doet: zijn tijd in de bergen doorbergen. Zo kan hij zich richten op het ontwikkelen van nieuwe programma’s, het begeleiden van groepen en zijn persoonlijke doelen. Een van zijn persoonlijke projecten is het beklimmen van alle vierduizenders in de Alpen.

Mountain Network heeft volledig bergaanbod

Het aanbod van Mountain Network bestaat indoor uit zes klim- en bouldercentra. Daarnaast zijn er buitenlocaties zijn er in de Ardennen en in Chamonix.  Het onderdeel klim- en bergsportreizen is compleet: van een indoor beginnerscursus tot beklimmingen in de Himalaya. 

bron: Mountain Network, Jelle Staleman foto: Jelle Staleman

Meer inspiratie

De Zillertal Arena heeft indrukwekkende wandelroutes voor alle niveaus. Geschikt voor fanatieke wandelaars em voor families!

Genieten wordt in Zuid-Tirol eenvoudig gemaakt, Laat je verrassen en proef de beste Zuid-Tiroler wijnen.

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Met elke dag de mooiste bergfoto's, leuke winacties en het laaste bergnieuws!

Ontdek de vele almwandelingen in Tirol, voor iedere wandelaar genieten!