Kathmandu Outdoor & Travel Utrecht opent eerste Europese Rab shop-in-shop

Kathmandu Outdoor & Travel Utrecht opent eerste Europese Rab shop-in-shop

Kathmandu Outdoor & Travel Utrecht opent eerste Europese Rab shop-in-shopKathmandu Outdoor & Travel in Utrecht opent op vrijdag 31 oktober de eerste Europese shop-in-shop van het toonaangevende Britse outdoormerk Rab. Met een uitgebreide Rab-collectie kan de Utrechtse buitensportspeciaalzaak zijn klanten perfect bedienen. Op ruim 40 vierkante meter verkoopvloeroppervlakte biedt Kathmandu de grootste keuze aan Rab-kleding in continentaal Europa.  

Over het buitensportmerk Rab

Het merk Rab werd in 1981 opgericht door de Britse topalpinist en expeditieklimmer Robert (Rab) Carrington. Sindsdien maakt Rab slaapzakken en kleding die opgewassen zijn tegen de meest extreme omstandigheden ter wereld. Rab is inmiddels wereldwijd vermaard om zijn producten van topkwaliteit, die door poolreizigers en andere avonturiers, maar ook door de allerbeste alpinisten, waaronder een groot aantal Everestbeklimmers, met vertrouwen worden gebruikt. In de Benelux zijn Rab-producten slechts bij een beperkt aantal buitensportspecialisten te vinden.

Over Kathmandu, Utrecht

Kathmandu Outdoor & Travel is het vertrekpunt voor een avontuurlijke reis. Sinds de oprichting in het voorjaar van 1994 staat het verkopen van hoogstaande, functionele buitensportproducten en het bieden van service hoog in het vaandel. Je vindt in de winkels van Kathmandu dan ook een topcollectie van outdoor & travel materialen.

Win een donsjas van RAB bij Bergen MagazineWin een donsjas van Rab

Wanneer voelde jij je echt stoer in de bergen? Naar dat moment zijn wij op zoek. Was je stoer omdat je net een top had beklommen? Of hadden de kinderen de hele dag stoer door de regen gelopen, met of zonder zeuren? Was je stoer omdat je in je eentje in de sneeuw kampeerde? Of heb je je eerste klimroute voorgeklommen?

Stuur ons jouw verhaal in beeld van je stoerste moment in de bergen en maak kans op een donsjas van RAB t.w.v. € 229,-

Doe nu mee met de fotowedstrijd!

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?