Amerika. Foto Jonathan Vandevoorde

Kom naar de lezing van Jonathan Vandevoorde op de Fiets en Wandelbeurs

Ga jij naar de Fiets en Wandelbeurs op 20 en 21 februari in Utrecht? Ga dan ook eens naar de lezingen en workshops. Bergen Magazine hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde vertelt je alles over wandelen in de nationale parken van de Verenigde Staten.

Wandelen in de VS is altijd net een beetje anders dan wandelen in Europa. Alles in de VS is big. In de Amerikaanse natuurparken vind je de grootste bomen, de diepste canyons en dat soms op loopafstand van de beschaving!

Muzikale en visuele trip

Op de Fiets en Wandelbeurs neemt Jonathan Vandevoorde je in een prachtige visuele en muzikale trip mee naar Yosemite en Sequoia National parks en naar de spectaculaire canyons van de Southwest. Tegelijk krijg je veel tips om van je wandeling in de VS een succes te maken. Als je de smaak helemaal te pakken hebt, kun je je uiteraard ook nog inschrijven voor de lezersreis naar de VS (die gegarandeerd doorgaat!).

Programma lezingen op de Fiets en Wandelbeurs

Uiteraard kun je voor of na de lezing ook nog even langs de stand van Bergen Magazine. Daar kan je nog vragen stellen. De lezingen zijn elke beursdag om 14.00 uur. Het hele programma van lezingen en workshops van de Fiets en Wandelbeurs vind je hier.

Bekijk hier alvast de trailer van de lezing

Meer inspiratie

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95) 

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden