De Ontdekking van de Alpen door Robert Eckhardt

Maak de Ontdekking van de Alpen mee

Al sinds zijn jeugd is Robert Eckhardt klimmend en wandelend op ontdekking in de Alpen. De vierduizenders van het Zwitserse Berner Oberland leken voor hem onbereikbaar hoge reuzen. Inmiddels heeft hij 69 vierduizenders beklommen.

Tijdens de live multimediapresentaties vertelt Robert zijn persoonlijke verhaal over deze inspirerende beklimmingen en over de rijke alpiene historie van beroemde pioniers, waaronder de geschiedenis van de eerste alpinist die alle vierduizenders bedwong. Robert Eckhardt toont zijn klim- en wandelcarrière en zijn ontdekking van de Alpen. Als klein jongetje was hij op vakantie in het Zwitserse Berner Oberland en later volgde hij de sporen van de eerstbeklimmers van beroemde bergwanden. Voor de meesten zijn de bergen echter hét wandelparadijs. Robert inspireert de toeschouwer om zelf de Alpen te ontdekken, op een sneeuwschoentocht, een wandeling naar een magisch gelegen berghut en een historische wandelroute door een mooie vallei.

De multimediapresentatie De Ontdekking van de Alpen neemt je mee op een inspirerende reis, ondersteund door prachtige beelden en verhalen. Je kunt deze multimediapresentatie bijwonen op 12 april in Steenwijk, op woensdag 13 april in Houten, op vrijdag 15 april in Doetinchem en op maandag 18 april in Rijswijk. De multimediapresentaties beginnen om 20.00 uur en zijn rond 22.00 uur afgelopen. Met de code K15S16BM van Bergen Magazine krijg je ook nog eens €3.00 korting!

Meer informatie en kaarten

Meer inspiratie

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95) 

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen