Printscreen Seilbahn Simulator

Nieuw spel voor bergliefhebbers: de Seilbahn Simulator

Printscreen Seilbahn SimulatorZelf je eigen kabelbaan bouwen in de bergen? De Mönchengladbacher spelfabrikant Astragon heeft in samenwerking met het transportbaanbedrijf Doppelmayer de Kabelbaan Simulator, Seilbahn-Simulator 2014, gemaakt. Vanaf eind juni kun je n dit simulatiespel een spannende gondelvaart door de prachtige en realistische bergen maken. De Kabelbaan Simulator is het ideale spel voor bergwandelaars, wintersporters en andere bergtoeristen.

Seilbahn Simulator 2014

De simulator is er niet alleen voor de mooie panorama’s, maar ook om de spelers te informeren en te onderwijzen over de dagelijkse werkzaamheden rond een kabelbaan. Ze komen in aanraking met personenvervoer, maar ook met materiaaltransport vanuit het dal naar de berg. In de carrièremodus kunnen de spelers genieten van zowel zomerse als winterse taferelen, maar ook verschillende soorten liften en gondels aanschaffen. 

Aanschaf spel 

Het spel wordt vanaf 25 juni 2014 verkocht voor €19,99 in de winkels in Duitstalige landen. Maar het is ook beschikbaar als download voor alle andere geïnteresseerden. Voor meer informatie kun je kijken op de facebookpagina: http://www.facebook.com/SeilbahnSimulator.

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!