Nu bij een abonnement op Bergen Magazine

Nieuw welkomstgeschenk: de DVD ‘De Alpen van boven’

Nu bij een abonnement op Bergen MagazineIedereen die nu een jaarabonnement op Bergen Magazine bestelt, kan kiezen uit 3 welkomstgeschenken. Nieuw in onze collectie welkomstgeschenken is de gloednieuwe DVD De Alpen van boven. De Alpen van boven is een fascinerende reis over het ‘Dak van Europa’. Met spectaculaire en haarscherpe beelden in vogelvlucht van de majestueuze pieken en dalen van Europa’s hoogste en grootste bergketen.

Wist je dat een jaarabonnement met introductiekorting slechts € 22,50 kost? Je krijgt daarbij welkomstgeschenken t.w.v. minimaal € 22,50. Kies je voor de DVD De Alpen van boven, dan loopt de waarde van je cadeaus op tot € 30,-!

Meer over De Alpen van boven:

De Alpen van boven is gefilmd met de Cineflexcamera, die is ontwikkeld door de Amerikaanse geheime dienst. Deze camera staat garant voor haarscherpe close-ups en adembenemende panorama’s.  94 adembenemende minuten lang zweef je boven de pieken van de Alpen en de Dolomieten.

Ben je al abonnee?

Doe mee met onze winactie exclusief voor abonnees. Of geef een abonnement aan een bergvriend cadeau. De film De Alpen van boven is dan voor jou!

Doe mee met de winactie of Geef een abonnement cadeau!

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95)