Passerelle Belle Etoile

Nieuwe hangbrug in Zwitserland

Op 17 juni 2017 gaat bij het Zwitserse plaatsje Champéry een nieuwe hangbrug open voor wandelaars. De passerelle Belle-étoile opent nieuwe wandelmogelijkheden  in de regio Dents du Midi in Wallis.

De nieuwe hangbrug overspant de waterval van de Sauflaz. Daarmee vervangt de hangbrug een oude stalen noodbrug die de waterstroom eerst overspande. Vanaf de hangbrug heb je een prachtig zicht op de watervallen onder je.

Betere wandelroute naar berghut

De nieuwe brug opent nieuwe en vooral betere wandelmogelijkheden rondom Champéry. Dankzij de nieuwe brug is de wandelroute naar de berghut Rossétan et Bonaveau, ten zuiden van Champéry, beter begaanbaar en met het oog op de toekomst makkelijker te onderhouden.

Tour des Dents du Midi

De brug vormt daarmee een schakel in de Tour de Dents du Midi, de wandelroute rondom de gelijknamige berg Dents du Midi.

Hier lees je meer over de Passerelle Belle-etoile. De bouwers maakten een filmpje over de brug.

Foto: Facebook Dents du Midi

Meer inspiratie

In de prachtige Allgäuer bergwereld vindt iedereen zijn we g of route. Oberstdorf is een uitstekend startpunt voor diverse mountainbiketochten.

Pure bergbelevenis: 7 nachten in een appartement incl. begeleide wandelingen, fietstochten en techniektraining vanaf € 199,- p.p.

Met elke dag de mooiste bergfoto's, leuke winacties en het laaste bergnieuws!

Schitterende natuur, avontuurlijk wandelen, fietsen, klimmen, kanoën, vliegen en veel bijzonder cultureel erfgoed.

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!