Ortlieb Duffel RS heeft een OutDoor award gewonnen

Nieuwste outdoorproducten gespot op OutDoor 2014

Ortlieb Duffel RS heeft een OutDoor award gewonnenOok dit jaar zijn de Outdoor Industry Awards op de Outdoorbeurs in Friedrichshafen weer uitgereikt. 361 innovatieve producten zijn aangemeld, daarvan zijn er 35 beloond met de Outdoor Industry Award. 7 ontwerpen hebben de Gouden Award ontvangen.

Hier vind je alle winnende producten. 

 

Een greep uit de winnaars:

Arc’teryx Alpha² FL Men´s heeft een OutDoor award gewonnenGoud: Arc’teryx Alpha² FL Men´s

De Arc’teryx Alpha² FL Men’s approach is een heel nieuw concept van outdoorschoenen. De comfortabele binnenschoen kan uit de waterdichte buitenschoen gehaald worden, waarmee je meteen je huttensloffen bij je hebt! De buitenschoen bestaat uit een stuk en je kan korte of lange binnenschoenen gebruiken, afhankelijk van je activiteit.

 

Osprey, de Atmos AG 65 heeft een OutDoor award gewonnenGoud: Osprey, de Atmos AG 65

De nieuwe Atmos AG 65 heeft een uniek AntiGravity™ rugsysteem en een volledig ventilerende heupband. Zelfs bij zware bepakking blijft de rugzak optimaal ventileren.

Goud: Wintergas van Primus

Primus brengt wintergas, dat door toevoeging van Vapour Mesh zelfs bij lage temperature tot wel -22 graden goed blijft branden.

Mammut met GORE-TEX(r) SURROUND(TM)GORE-TEX(r) SURROUND(TM)

De GORE-TEX(r) SURROUND(TM) technologie is de eerste voor duurzame waterdichte wandelschoenen met ademende werking. De belangrijkste vernieuwing is een speciale constructie in de zool, waardoor zweet ook via die weg kan naar buiten kan. Merken als Hanwag en Mammut gebruiken deze technologie in hun nieuwste bergschoenen.

De nieuwe wandelschoen van La Sportiva heeft een OutDoor award gewonnenDe nieuwe wandelschoenen van La Sportiva

Een nieuwe lijn wandelschoenen voor iedereen die van bergrennen en snel wandelen houdt. De schoenen zijn lichtgewicht, uitgerust met de nieuwe GORE-TEX® SURROUND™ technologie voor uitstekende ventilatie in de zool.

Ortlieb Duffel RS

De nieuwe duffel RS is nu uigerust met wielen, maar blijft sterk, waterdicht en lichtgewicht.

Hanwag, Tatra Bunion GTX®

De Tatra Bunion GTX® is een comfortabele waterafstotende wandelschoen , speciaal ontworpen voor iedereen die last heeft van bunions (hallux valgus). Vanaf 2015 is de wandelschoen te koop met Gore-Tex lining.

The North Face FuseformTM Originator Jacket heeft een OutDoor award gewonnenThe North Face FuseformTM Originator Jacket

Het bijzondere aan deze Originator jas is dat deze gefabriceerd is met de FuseFom technologie en is daardoor volledig naadloos.

Haglöfs, Less is more donsslaapzak

De nieuwe slaapzak van Haglöfs is lichtgewicht (473 gram) en warm. Er is minder rits gebruikt, en de slaapzak kan aan het voeteneind geopend worden.

Häglöfs Less is more slaapzak heeft een OutDoor award gewonnen

De driehoek klimwanden van Mountain Network

Het slimme zelfdragende systeem van de klimwand maakt dat de klimwanden in zeer korte tijd in iedere gewenste vorm kunnen worden gebouwd.

Meer foto's en producten vind je op onze Pinterest-pagina.

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95)