vakantiebeurs

Plan je bergvakantie op de Vakantiebeurs

Heb jij de Vakantiebeurs tussen woensdag 11 en zondag 15 januari 2017 al in je agenda staan? Doe dat dan snel, want het is ‘the place to be’ voor iedere vakantie- en klimliefhebber.

Leer bij over onbekende en avontuurlijke berggebieden. Of werk je bucketlist bij en kom helemaal in de vakantiestemming.

Voorbereiding voor je bergtocht op de Vakantiebeurs

Luister naar traditionele muziek, loop de Culinaire Route en proef heerlijke vers bereide lokale hapjes terwijl je je laat bijpraten door locals die jouw alle ins en outs over hun land vertellen.

Om het avontuurlijke gevoel terug te krijgen staat er dit jaar een uitkijktoren vanaf waar je een uitzicht hebt over de hele beursvloer. Het zijn weer de eerste stappen, voordat jij je nieuwe bergtocht onderneemt. Eenmaal boven kun je naar beneden abseilen of tokkelen. Hoe leuk is dat?

Outdoortips in Outfreeca

En heb je al eens gehoord van het net ontdekte continent Outfreeca? Je ontdekt deze avontuurlijke plek op de Vakantiebeurs 2017.  Je vindt er alles voor een actief buitenleven. Dus hou jij van kamperen, wandelen, klimmen en andere outdoor-activiteiten? Sla Outfreeca dan niet over.

Er zijn allerlei deelnemers die je hun nieuwste kampeer- en klimproducten laten zien. Ook kun je er fietsen, wandelen, ontspannen en genieten van fijne muziek bij het kampvuur. Het is net alsof je op de camping bent.

Maar er is nog veel meer te doen en te zien. Loop de Soloreiziger Route, ontdek het Holland Paviljoen en sla Cruises Wereldwijd niet over. Kinderen kunnen meelopen met de Kids Route, zelf kom je tot rust in het Reizigerscafé, of je kan wegdromen in het Filmtheater. Het is net alsof je vakantie al is begonnen.

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website. Daar koop je ook een kaartje met korting; betaal maar €12,- in plaats van €15,50 aan de kassa. 

Meer inspiratie

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95) 

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen