Trailrunning. Foto La Sportiva

Trailrunning in de bergen: tips voor beginners

Trailrunning heeft lange tijd bekend gestaan als een sport die alleen was weggelegd voor een handjevol doorgewinterde, halfgekke hardlopers in landen met bergen. In Bergen Magazine ontkracht Robert Nieuwland deze hardnekkige mythe. Hij is semi-professioneel trailrunner en woont in Madrid, waar hij werkt als journalist en in zijn eigen bergsportbedrijf MadridOutdoorSports.  

Trailrunning. Foto La SportivaTrailrunning is volgens beoefenaars de perfecte manier om in de natuur helemaal te ontspannen. Genieten staat voorop, prestatie komt slechts op de tweede plaats. En ja, ook hier bij ons kun je 'bergrennen'. Bergen Magazine geeft in het komende nummer tips voor wie het wil proberen.

Mis dit nummer van Bergen Magazine niet!

Dit nummer thuis ontvangen? Ga naar het aanmeldformulier. Een jaarabonnement kost maar € 22,50.

Trailrunning. Foto La Sportiva

Tip 1: Hoe word ik trailrunner?

Wedstrijden geven een sociale en sportieve dimensie aan de sport, maar dat neemt niet weg dat het ongedwongen genieten van een (berg)landschap dé basis van het trailrunplezier vormt.

Meer tips? Reserveer dan vast de komende Bergen Magazine.

Trailrunning. Foto La Sportiva

Dit artikel lezen? Deze staat in Bergen Magazine 2 van 2014. Het nummer is vanaf 11 april te koop in de winkels. Zeker weten dat je dit nummer thuis ontvangt? Neem dan voor 2 april 12.00 uur een abonnement via deze link.

Mis dit nummer niet!

Meld je voor 2 april aan (voor 12.00 uur).

Meer inspiratie

Wandelen met zicht op imposante bergtoppen. Vind hier het juiste aanbod! 5 overnachtingen incl. halfpension vanaf €443,- p.p.

Pure bergbelevenis: 7 nachten in een appartement incl. begeleide wandelingen, fietstochten en techniektraining vanaf € 199,- p.p.

Mis het nieuwe nummer van Bergen Magazine niet, word vóór maandag 16.00 uur abonnee!

Met elke dag de mooiste bergfoto's, leuke winacties en het laaste bergnieuws!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Schitterende natuur, avontuurlijk wandelen, fietsen, klimmen, kanoën, vliegen en veel bijzonder cultureel erfgoed.