Filmposter Wild

Win kaartjes voor de film “Wild” met Reese Witherspoon!

© 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reservedVanaf 26 februari is de prachtige film “Wild” te zien in de Nederlandse bioscopen. Maak kans op gratis filmkaarten én het boek Wild. Lees verder wat je moet doen om kans te maken.

Een ontroerend verhaal over een wilde bergtocht

Na een heroïneverslaving en een op de klippen gelopen huwelijk, neemt Cheryl Strayed (Reese Witherspoon) een drastisch besluit. Zonder ook maar enige ervaring, besluit ze helemaal alleen de Pacific Crest Trail te lopen, een wandelroute van de Canadese tot de Mexicaanse grens die de bergketens volgt in de staten Washington, Oregon en Californië.© 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved

Beladen met een haastig ingepakte en veel te zware rugzak begint ze aan haar tocht van meer dan 1600 km. In Wild vindt Cheryl zichzelf terug, tijdens een reis die haar soms gek maakt, soms kracht geeft en uiteindelijk geneest.

De film is gebaseerd op het gelijknamige verslag dat Cheryl Strayed maakte na afloop van haar ongelofelijke trektocht. De film is geregisseerd door Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club). Actrices Reese Witherspoon en Laura Dern zijn beide genomineerd voor een Oscar in deze film.

Win gratis filmkaartjes voor Wild!

© 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reservedBergwijzer.nl geeft 5 filmpakketten weg met daarin 2 toegangskaartjes en het boek Wild.

Wat moet je doen ?

  1. Like de pagina van Bergen Magazine op Facebook
  2. Deel het Facebookbericht dat gaat over deze winactie
  3. Reageer op het Facebookbericht waarom jij wilt winnen
  4. Laat je adresgegevens achter via ons online formulier.

Filmposter Wild

Je kunt meedoen tot en met 1 maart 2015. Op 2 maart maken we de winnaars per mail bekend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer over de film:

Meer over de film Wild: www.wildmovie.nl Meer weten over de Pacific Crest Trail? http://www.pcta.org /

Fotocredits:

© 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved

Bekijk de trailer van Wild

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie.