Praktijkboek reisfotografie

Workshops reisfotografie bij ReisPiXperience

Je kent ze wel: de foto’s van het dagelijks leven in andere culturen.  Ogenschijnlijk makkelijk gemaakt, maar ze maken een onuitwisbare indruk. Hoe kan het dat ervaren reisfotografen dit zo makkelijk lijken te doen en jij maar blijft ploeteren? Tijdens ReisPiXperience gaan we op zoek naar de PIX-factor. Bergwijzer geeft maar liefst € 5,- korting op een toegangskaart!

Op zaterdag 31 oktober 2015 vindt ReisPiXperience plaats in Amsterdam. Een stad die zich bij uitstek leent voor reisfotografie. Een dag vol lezingen, seminars, presentaties en praktijkworkshops over alle aspecten van reisfotografie. Ervaren reis- en straatfotografen nemen je mee in hun jarenlange zoektocht naar foto's die emotioneren en delen graag hun kennis en ervaring. Met als keynote speaker Jimmy Nelson!

Praktijk en verdieping

ReisPiXperience is dus een praktisch evenement dat je in staat stelt verdieping te vinden in je (reis)fotografie. Kenmerkend voor PiXperience in het algemeen is het hoge 'hands-on' karakter: elke lezing, presentatie of seminar heeft een praktische insteek en beantwoordt de ‘hoe-doe-je-dat-vraag’, zodat de aanwezigen informatie en tools aangereikt krijgen om zelf aan de slag te gaan. Prachtige beeldpresentaties en boeiende sprekers zorgen voor de nodige inspiratie.

Praktijkboek reisfotografiePraktijkboek reisfotografie

Tijdens ReisPiXperience presenteert uitgeverij Birdpix het Praktijkboek reisfotografie, het zesde deel in de succesvolle reeks praktijkboeken fotografie. De andere vijf delen van de reeks waaronder Praktijkboek wildlife fotografie zullen uiteraard ook verkrijgbaar zijn tijdens deze PiXperience.

Korting via Bergwijzer!

ReisPiXperience vindt op 31 oktober 2015 plaats in het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger van 09:30 tot 17:00 uur. Met meerdere parallelle programma's en praktijkworkshops wordt reisfotografie van diverse kanten belicht. Bezoekers stellen hun eigen programma samen.

Inschrijven voor het evenement verloopt via de website van ReisPiXperience. Gebruik de couponcode VirtuPiX en ontvang maar liefst € 5,- korting op je toegangskaart! Meer informatie over de sprekers en verschillende onderdelen vind je op www.pixperience.org.

Meer inspiratie

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?