Uitrusting

Ortlieb rack pack

De Ortlieb Rack-Pack heeft al heel wat van de wereld gezien. Het maakt niet uit welk voertuig je gebruikt, deze reistas is ideaal voor alle omstandigheden.

leatherman Juice B2

De Leatherman Juice B2 is een ultralicht multitooltje. de mulitool heeft twee messen van roestvrij staal: één met een glad lemmet, en één met kartels.

leatherman skeletool

De Skeletool van Leatherman is een compact outdoor-zakmes dat je makkelijk met één hand kan openen. Het is lichtgewicht, maar wel robuust en stevig.

hanwag gritstone gtx

De sportieve Gritstone GTX wandelschoen van Hanwag is ideaal voor lange wandeltochten, stedentrips en heerlijke struintochten door de natuur.

Of je kind naar school gaat, het bos in, of op kamp, een goede rugzak is onmisbaar. Met een Deuter kinderrugzak zijn jouw kinderen klaar voor het avontuur.

Vaude Pillow

Het nieuwe Vaude Pillow heeft een speciale wigvorm, waarmee de meest voorkomende manieren van slapen ondersteund worden.

Slaapzak Vaude

Vaude biedt de eerste slaapzak-liners van milieuvriendelijke bluesign®-materialen. Te gebruiken als zomerslaapzak of als aanvulling in een slaapzak.

Ben je op zoek naar een echte allround wandelstok? Dan is de Black Diamond Trail Ergo Cork wellicht iets voor jou. De wandelstok is ergonomisch en licht va

Ortlieb vouwteil

​Water halen, groenten wassen, de vaat doen, je baby of je voeten een badje geven, je was of andere spullen opbergen, bijna alles kan met deze vouwteil!

​De Kulu Range is een rugzak van Lowe Alpine, gemaakt voor iedereen die een robuuste, en comfortabele rugzak nodig heeft. Voor een wereldreis of korte trip

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews