Houdini Power Houdi: kleurrijke fleece voor de hele familie

De Power Houdi van Houdini Sportswear is een ware klassieker die al tien jaar tot de favorieten behoort. Sinds de eerste uitvoering is de hoody al in meer dan 80 verschillende kleuren geproduceerd. De Power Houdi is verkrijgbaar voor de hele familie met een uitvoering voor dames, heren, kinderen en baby's. 

De Power Houdi is al jaren een van de meest verkochte artikelen van Houdini. De Polartech Power Stretch Pro fleece met capuchon is minimalistisch, maar zal je nooit teleurstellen. Simpel ontworpen, maar ongelooflijk veelzijdig en heeft alles wat je van een goede fleece verwacht: vochtafdrijvend en sneldrogend. Geschikt om gelaagd te dragen in extreme situaties, maar ook heerlijk om 's avonds mee over het strand te lopen. 

Het stretch materiaal voelt comfortabel aan en door de gladde afwerking aan de buitenkant draagt de hoody gemakkelijk onder andere kledingstukken. De capuchon en kraag sluiten hoog aan en houden je kin en nek warm.

De Power Houdi is ontwikkeld in samenwerking met Houdini-vriend Carl Lundberg, UIAGM-gekwalificeerde berggids. 10 jaar geleden waren veel tussenlagen nog erg lomp en Carl wilde graag een laag die hij onder zijn shell jack kon dragen, zonder dat het zijn bewegingsvrijheid zou verkleinen. 

Consumentenadviesprijs:

Heren: 190 euroDames: 190 euroKinderen: 115 euroBaby: 115 euro

Meer inspiratie

Genieten wordt in Zuid-Tirol eenvoudig gemaakt, Laat je verrassen en proef de beste Zuid-Tiroler wijnen.

Pure bergbelevenis: 7 nachten in een appartement incl. begeleide wandelingen, fietstochten en techniektraining vanaf € 199,- p.p.

Schitterende natuur, avontuurlijk wandelen, fietsen, klimmen, kanoën, vliegen en veel bijzonder cultureel erfgoed.

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Mis het nieuwe nummer van Bergen Magazine niet, word vóór maandag 16.00 uur abonnee!

Met elke dag de mooiste bergfoto's, leuke winacties en het laaste bergnieuws!