Lundhags Hybride Jr. pants

Lundhags heeft de collectie voor de jonge outdoor liefhebber uitgebreid met drie nieuwe modellen broeken. Drie hybride broeken, allemaal met hun eigen unieke kwaliteiten en eigenschappen. De broeken zijn mini varianten van de broeken voor volwassenen. Met dezelfde eigenschappen, maar speciale aandacht voor functionaliteit en een lange levensduur (het blijven kinderen). Voor Lundhags zijn de hybride kledingstukken erg belangrijk, ze zijn misschien zelfs wel Lundhags handelsmerk geworden. Bij hybride kledingstukken worden verschillende materialen zorgvuldig geselecteerd en toegepast. Hierdoor krijg je een optimaal kledingstuk met het juiste materiaal op de juiste plek om de beste prestaties te kunnen leveren. Alle juniorbroeken zijn hybride en bevatten Lundhags’ eigen PolyCotton (LPC). Met de Njeeru, Auhtentic en Antjah heeft Lundhags nu drie kinderbroeken, aangepast aan de verschillende behoeftes van kinderen. “De behoefte aan een functionele outdoor broek is net zo goed bij kinderen aanwezig als bij volwassenen,” aldus Henrik Ottossen, CEO van Lundhags. “Ik ben blij dat Lundhags nu in deze behoefte kan voorzien.”

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Wandelen met zicht op imposante bergtoppen. Vind hier het juiste aanbod! 5 overnachtingen incl. halfpension vanaf €443,- p.p.

Nog even bijtanken in de bergen? Boek nu een last minute deal naar zonnig Trentino.

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)