Lundhags Lykka

Deze lichtgewichte collectie van broeken, jacks en shorts is vernoemd van het Zweedse woord voor 'geluk': Lycka De producten zijn gemaakt van een katoenmix van twee verschillende versies van Lundhags’ eigen PolyCotton (LPC) met genoeg comfortabele stretch. 

Het door Lundhags zelf ontwikkelde PolyCotton (LPC) is een effectieve mix van 65 procent polyester en 35 procent katoen. De unieke balans van de mix vergroot de voordelen van beide materialen. Tegelijkertijd complementeren de twee materialen elkaar. LPC is een materiaalmix die gebruikers voorziet van een comfortabele lichaamstemperatuur die goed presteert onder alle weersomstandigheden – behalve bij langdurige en zware regenbuien. De mix is veel duurzamer dan wanneer je deze stoffen apart van elkaar gebruikt. Het polyester zorgt ervoor dat de kleding sneller droogt terwijl het katoen ervoor zorgt dat de kleding zacht en comfortabel tegen de huid voelt en tegelijkertijd uitstekend ademt.

De Lykka serie combineert twee versies van LPC; een dunner en lichter hoofdmateriaal en een sterkere LPC op die plekken die extra slijtvast moeten zijn.

"Lykka is de perfecte keuze voor wandelingen in de zomer,”zegt Elin Westergård, productontwikkelaar bij Lundhags. “Stuk voor stuk lichtgewicht en comfortabele kledingstukken met uitstekende duurzaamheid." 

Jacks, broeken en shorts voor dames en heren, in verschillende kleuren

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Pure bergbelevenis: 7 nachten in een appartement incl. begeleide wandelingen, fietstochten en techniektraining vanaf € 199,- p.p.

Nog even bijtanken in de bergen? Boek nu een last minute deal naar zonnig Trentino.

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)