Stiletto van Komperdell: 's werelds snelste, makkelijkste en veiligste afstelling

Komperdell introduceert Stiletto: een wandelstok die gemakkelijk met één hand te verstellen is. Daarmee is zij de eerste wandelstok die in deze gemakken en mogelijkheden voorziet. De lengte van de wandelstok kan aangepast worden via een druk op de knop op het handvat. 

Met de Stiletto wordt het wandelen veel comfortabeler, omdat je de mogelijkheid hebt de lengte van de stok waar nodig te veranderen. Dit brengt vooral veel voordelen met zich mee op ongelijk terrein, zoals bergachtig terrein. Zo sta je altijd stabiel en veilig. 

De lengte van de stok kan aangepast worden van 115 tot 140 cm. Er zijn ook twee modellen verkrijgbaar met een verstelbare lengte van 105 tot 130 cm. De stok kan gemakkelijk opgevouwen worden tot 65 cm. Het handvat bestaat uit EVA-schuim met een langere gripzone. De winkeladviesprijs is €159,95

Meer informatie over de Stiletto Wandelstok vind je op de website van Komperdell.

Meer inspiratie

Genieten wordt in Zuid-Tirol eenvoudig gemaakt, Laat je verrassen en proef de beste Zuid-Tiroler wijnen.

Pure bergbelevenis: 7 nachten in een appartement incl. begeleide wandelingen, fietstochten en techniektraining vanaf € 199,- p.p.

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Mis het nieuwe nummer van Bergen Magazine niet, word vóór maandag 4 september 16:00 uur abonnee!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!