Home » Vakantietip

Gastronomische hotels in Catalonië

Plannen voor een trip naar Catalonië? Bezoek een van de 43 kleine, hoogwaardige  familiehotels met het label 'Gastronomisch hotel'. Zij serveren een traditioneel Catalaans menu en maken daarbij gebruik van oude recepten en lokale en seizoensgebonden producten en wijnen. De hotels zijn op verschillende locaties gevestigd: sommigen aan de kunst, anderen in het binnenland en een aantal in de Pyreneën.

De gastronomische hotels zijn kleine tot middelgrote hotels die gerund worden door een familie; hierdoor zijn de eigenaren van de hotels betrokken bij de alledaagse gang van zaken. In de hotels worden gastronomische menu’s geserveerd uit de Catalaanse keuken waarbij gebruik gemaakt wordt van lokale en seizoensgebonden producten en wijnen. Sommige hotels maken gebruik van oude recepten of stimuleren het gebruik van oude recepten terwijl andere hotels oude technieken en keukengerei uit de vroegere Catalaanse keuken in ere herstellen.

Meer inspiratie

Genieten wordt in Zuid-Tirol eenvoudig gemaakt, Laat je verrassen en proef de beste Zuid-Tiroler wijnen.

Pure bergbelevenis: 7 nachten in een appartement incl. begeleide wandelingen, fietstochten en techniektraining vanaf € 199,- p.p.

Mis het nieuwe nummer van Bergen Magazine niet, word vóór maandag 16.00 uur abonnee!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Schitterende natuur, avontuurlijk wandelen, fietsen, klimmen, kanoën, vliegen en veel bijzonder cultureel erfgoed.

Met elke dag de mooiste bergfoto's, leuke winacties en het laaste bergnieuws!