Home » Vakantietip
Engadin St. Moritz Mountains AG

Yoga in de sneeuw

Ken je dat gevoel na een dag skiën of snowboarden? De benen zijn zwaar en je komt bijna niet meer vooruit. In het Zwitserse St. Moritz hebben ze daar iets op bedacht. Op de Paradiso-piste in het skigebied Corviglia in Graubünchen is er de eerste yogapiste ter wereld. Er zijn vier vaste plekken op de piste die speciaal zijn ingericht om yoga te doen. Dit kan zelfstandig of met begeleiding. Centraal staat de onthaasting en het ontdekken van een ander afdalingsritme. Tevens is het goed voor de spieren en komt het lichaam helemaal tot rust. En terwijl je de poses aanneemt houd je de ski’s gewoon aan. Is yoga in de sneeuw je te koud? Er worden ook winterwandelingen georganiseerd waar meditatie en ademhalingsoefeningen centraal staan. Het is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Kijk voor meer informatie op de website van St. Moritz.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Pure bergbelevenis: 7 nachten in een appartement incl. begeleide wandelingen, fietstochten en techniektraining vanaf € 199,- p.p.

Wandelen met zicht op imposante bergtoppen. Vind hier het juiste aanbod! 5 overnachtingen incl. halfpension vanaf €443,- p.p.

Mis het nieuwe nummer van Bergen Magazine niet, word vóór maandag 16.00 uur abonnee!

Schitterende natuur, avontuurlijk wandelen, fietsen, klimmen, kanoën, vliegen en veel bijzonder cultureel erfgoed.

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Met elke dag de mooiste bergfoto's, leuke winacties en het laaste bergnieuws!