opladen in oostenrijk

Ontspan actief in Oostenrijk met ons online magazine

Ken je het gevoel nog? De ontspanning wanneer je na een lange wandeling de bergtop bereikt hebt, het moment dat je het alledaagse leven volledig hebt losgelaten, de geur van het bos en het ruisen van de bergbeek? Dit alles was de afgelopen anderhalve jaar toch wel heel ver weg. De hoogste tijd om daar weer van te genieten. Want we beseffen dat actief bezig zijn niet meer ‘gewoon maar’ een leuke afwisseling is van ons hectische, alledaagse leven. De gezonde balans tussen ontladen en opladen is even noodzakelijk als eten en ademen.

De bergen en de natuur zijn de perfecte plek om dat ‘oergevoel’ weer te ontdekken en opnieuw te ervaren. Als je ’s morgens vroeg de zon boven de bergen ziet opkomen, door je verrekijker naar een groep gemzen of marmotten staat te kijken, voelt het of je je helemaal alleen op de wereld waant. Voor het eerst beseffen we dat alles wat Oostenrijk ons te bieden heeft, allesbehalve vanzelfsprekend is. Net als de vrijheid om er in de natuur op uit te gaan of met anderen samen te zijn. Wat nu telt is: samen onbezorgd avonturen beleven door actief te ontspannen.

In dit online magazine nemen we je graag mee naar de enorme diversiteit die Oostenrijk je te bieden heeft. Je krijgt tips over een goede voorbereiding van je reis naar de bergen, hoe je optimaal kunt genieten van een zonopgang, waar je rekening mee kan houden als je je hond meeneemt de bergen in, hoe je optimaal kan genieten van je bergwandeling en welke natuur je daarbij tegen kan komen. En we gaan natuurlijk in op het gelukzalige gevoel dat Oostenrijk bij iedere reiziger achterlaat. Daarbij hoort ook een podcastserie, waar we dieper ingaan op veel van die vragen, en in gesprek gaan met liefhebbers van Oostenrijk en deskundigen vertellen over hun reiservaringen naar dit avontuurlijke land.

Naar het magazine 

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?