Speciale aanbieding voor leden van Top-it

Bergen MagazineOnze redacteuren trekken er elk jaar weer een paar keer op uit om de mooiste plekken te ontdekken, de interessantste weetjes te verzamelen en de leukste accommodaties voor je op een rij te zetten. Van de Alpen tot Nepal, van de Pyreneeën tot de Amerikaanse nationale parken. Van mooie tochten door dalen en over almen, tot klettersteigen in de Dolomieten. Van sneeuwschoenwandelen tot alpine-klimavonturen. Voor elke bergliefhebber wat wils! Bergen Magazine verschijnt 5 x per jaar. 

Als lid van klimvereniging Top-it profiteer jij van topaanbieding! In plaats van €29,95 betaal jij namelijk slechts €15,00 per jaar voor je abonnement op Bergen Magazine.

 

Abonnement
Mijn gegevens
Gegevens ontvanger
Betaling

Door deze bestelling te plaatsen verklaar je je akkoord met de voorwaarden.

Wij vinden privacy belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Lees er alles over in ons privacy-statement.

LET OP: voor verzending buiten Nederland en België gelden afwijkende tarieven. Bij verzending binnen Europa (niet België) betaalt u een verzendtoeslag van € 7,50 voor 5 nummers. Buiten Europa is de toeslag € 15,- voor 5 nummers.