Home » Merken

Lundhags

Uitrusting - 2 dec 2014

Een stevige 35 liter roll top rugzaak waarbij WP staat voor Waterproof. De tas is waterdicht en heeft gelaste naden, een roll top opening en verschillende vakken. De tas is gemaakt uit een lichtgewicht en stevig polyamide met een TPU coating die de tas 100 procent waterdicht maakt. 

Uitrusting - 7 aug 2014

Lundhags, het Zweedse merk dat vooral bekend staat om de outdoor boots, introduceert een nieuwe serie rugzakken: V12, met draagsystemen in de V-vorm en aluminium frames voor stabiliteit en comfort. Verkrijgbaar in 90, 75 en 60 liter. 

Uitrusting - 28 mei 2014

Het Mylta jack is gemaakt van Lundhags zelfontwikkelde PolyCotton, met mechanische stretch, gecombineerd met het 3-laags waterproof Zethar® materiaal in de capuchon en de schouders om water tegen te houden waar dit het hardste nodig is. Daarnaast zijn er ook panelen van Schoeller ® Dynamic stretch in verwerkt, zowel op de rug als bij de ellebogen, voor extra bewegingsvrijheid.

Uitrusting - 14 apr 2014

Deze lichtgewichte collectie van broeken, jacks en shorts is vernoemd van het Zweedse woord voor 'geluk': Lycka De producten zijn gemaakt van een katoenmix van twee verschillende versies van Lundhags’ eigen PolyCotton (LPC) met genoeg comfortabele stretch. 

Uitrusting - 10 apr 2014

Lundhags introduceert nu ook voor jonge outdoorliefhebbers een duurzame hybride outdoorbroek: een junior-variant van de Njeeru. Voor de broek is polycoton gebruikt, een mix van polyester- en katoenvezels. De juniorvariant heeft stretch op de knieën en in het kruis, waardoor je kind zich gemakkelijk over rotsige paadjes kan bewegen.

Uitrusting - 28 feb 2014

Jaure. De vooruitstrevende hiking boot

De Jaure is de meest geavanceerde en technische ‘boot’ van Lundhags, gemaakt van de beste materialen. De moderne 3-laags boots zijn comfortabel en stabiel en compromisloos geproduceerd. De boots worden gefabriceerd in de Lundhags fabriek in Järpen, Zweden, of in een kleinschalige laarzenfabriek in het noordwesten van Portugal.

Uitrusting - 4 feb 2014

Lundhags heeft de collectie voor de jonge outdoor liefhebber uitgebreid met drie nieuwe modellen broeken. Drie hybride broeken, allemaal met hun eigen unieke kwaliteiten en eigenschappen. De broeken zijn mini varianten van de broeken voor volwassenen. Met dezelfde eigenschappen, maar speciale aandacht voor functionaliteit en een lange levensduur (het blijven kinderen).

Uitrusting - 1 okt 2013

Stoer, warm en droog de winter in. Bielne is een nieuwe parka die alle Lundhags weer-testen heeft doorstaan en is daarmee bestand tegen nat, winderig en koud weer. De jas maakt een minimale ecologische voetafdruk. De parka is gemaakt van Lundhags’ eigen stof Polycotton Eco Oxford (gerecycled polyester en biologisch katoen) en gevuld met Primaloft®, een syntethisch alternatief voor dons.

Uitrusting - 9 sep 2013

Kölen is een trio van isolerende kledingstukken: een jack, bodywarmer en broek. Deze verschillende zogeheten ‘midlayers’ zijn klein op te bergen en lichtgewicht. De kledingstukken zijn gevuld met gerecycled polyestervezel dat, in tegenstelling tot dons, snel en gemakkelijk droogt.

Uitrusting - 6 sep 2013

Kölen is een trio van isolerende kledingstukken: een jack, bodywarmer en broek. Deze verschillende zogeheten ‘midlayers’ zijn klein op te bergen en lichtgewicht. De kledingstukken zijn gevuld met gerecycled polyestervezel dat, in tegenstelling tot dons, snel en gemakkelijk droogt. De lange, horizontale kamers van de bodywarmer en het jack zijn met de hand gevuld met losse polyester vezels.

Uitrusting - 1 sep 2013

Lundhags produceert outdoor laarzen die stabiel en duurzaam zijn en gemaakt om te presteren. Laarzen die je blijft gebruiken voor een lange tijd en die gemaakt zijn van leer met een basis van rubberDe Lundhags laarzen worden met veel liefde en aandacht vervaardigd, de makers willen dat de laarzen mooi oud worden. Ieder stiksel of materiaal is gekozen met een reden.

Abonneren op Lundhags