Winnen

Je kan meedoen tot 7 augustus 2017

Warm en koud, dat is het thema van je volgende wedstrijdfoto. Wie slaagt erin dit dubbele thema op een creatieve of originele manier in beeld te brengen?

Deze actie loopt tot 11 juni 2017

In 1967 begonnen de drie broers Lowe een bedrijf dat de outdoorindustrie voor altijd veranderde. Van technisch klimmateriaal als de Hummingbird (het eerste modulaire ijsklimapparaat met buisvormige doorn en schoffel) tot rugzakken, zoals de Expedition Pack. Vanaf 1972 heette het bedrijfje officieel Lowe Alpine

Deze actie loopt tot 12 mei 2017

Hoge bergen, grote luchten! Maar een zomers landschap met alleen maar een strak blauwe hemel in beeld vinden we, eerlijk gezegd, een beetje saai… Vaak zijn de wolkenpatronen of kleurschakeringen in de lucht minstens even spectaculair als de bergen eronder. Laat ons zien dat je daar een scherp oog voor hebt, leg het vast en maak kans op een mooie zomerprijs!

Deze actie loopt tot en met 24 april

https://www.kampeerwereld.nl/exped-travel-hammock-plus-30301109/De Exped Travel Hammock Plus is een lichtgewicht hangmat met een klein pakvolume. Ideaal voor backpackers, kampeerders en iedereen die lekker wilt relaxen op reis. De Hammock Travel Plus wordt compleet geleverd met SuspensionKit en DripClips. Hiermee kan je de hangmat aan een stevig bevestigingspunt vastmaken om daarna heerlijk te relaxen! Wij mogen er van Outdorado eentje weggeven!

Je kan meedoen tot 10 maart 2017

​Iedere bergwandelaar beleeft onderweg wel ‘ns een moment waarbij alles gewoon klopt, een ogenblik van verrukking dat je natuurlijk niet vergeten bent met je camera vast te leggen! Laat ons je mooiste foto zien van dat moment en vertel ons in maximaal 60 woorden waarom dit voor jou een heel bijzondere ervaring in de bergen was.

Deze actie loopt tot 1 maart

De wereld is nog steeds adembenemend mooi en prachtig om te ontdekken en hoe leuk is het om de plekken waar je bent geweest of nog naar toe wilt in kaart te brengen? Dat kan op veel manieren maar WoodPrint vond dat het wel specialer kon!

Op deze op hout geprinte wereldkaart kun je met prikvlaggetjes laten zien waar je bent geweest, of nog naar toe wilt. Dat maakt het plannen van je volgende bergvakantie nog leuker! Of hang hem in de woonkamer en droom steeds even weg bij de herinneringen van je vorige huttentocht. 

Deze actie loopt tot en met 1 februari

Na de succesvolle editie van 2016, slaat de Fiets en Wandelbeurs opnieuw haar tenten op in Jaarbeurs Utrecht. Ook het programma voor 2017 staat bol van de activiteiten. Bergwijzer.nl mag 10 kaartjes weggeven!

Je kan meedoen tot 13 januari 2017

Het is ondertussen winter in de Alpen, en lekker koud! Maar dat houdt je natuurlijk niet tegen om er in de bergen op uit te trekken. Wij zijn benieuwd naar hoe jullie ijskoude avonturen eruit zien! Stuur ons daarom je mooiste foto van een ijskoud bergavontuur en maak kans op een verbluffend warm Microlight Alpine Jacket van Rab! 

Deze actie loopt tot 15 november

We mogen twee exemplaren van het boek Multi-Pitch climbing in Europe weggeven. In dit boek neemt de Nederlandse klimmer en fotograaf Martin Fickweiler je mee naar de negentien mooiste rotsklimgebieden van Europa. De focus ligt op avontuurlijke routes van 4 tot 22 touwlengtes. Een must voor elke rotsklimmer! 

Deze actie is verlopen

Bergwandelaars gebruiken hun smartphone als communicatiemiddel in geval van nood, maar ook steeds meer als GPS-apparaat en camera. Wat is er nu erger dan je geliefde smartphone een afgrond of meer in zien vallen tijdens de klim of wandeling. Met de myBunjee gebeurt dat jou nooit meer, want dit handige smartphone koord zit zowel vast aan je smartphone als aan je jas, broek of tas. Niet verwonderlijk dat de myBunjee op gadgetbeurs Promz tot meest innotatieve product van het jaar 2015 is verkozen!

Pagina's