Uitrusting

Zelfs de meest geroutineerde inpakkers zijn verrast door de bagagezakken van Ortlieb! Met deze zogenoemde drybags kun je je spullen geordend en snel vindbaar opbergen. Of je nu met de motor op reis gaat, met de fiets, de kano, zelfs te paard, deze bagagezakken houden je spullen altijd droog. De praktische rolsluiting zorgt ervoor dat je bagage altijd zo compact mogelijk met je meegaat.

Lowe Alpine Camino

Lowe Alpine bestaat vijftig jaar en dat vieren ze onder andere met een nieuwe rugzak: de 45+10 liter Camino. Een rugzak voor meerdaagse- en dagtochten.

Hanwag Robin Light GTX

De Robin Light GTX van Hanwag is een comfortabele en stabiele lichtgewicht wandelschoen. De schoen is ademend, waterdicht en de zool heeft goede grip.

Vaude Sioux 800 Syn slaapzak

Op de Veluwe testten we de Sioux 800 Syn slaapzak van Vaude. Met een comforttemperatuur van 2 graden Celsius ideaal voor frisse lentenachten in ons land.

Sigg traveller Sigg emblem

Of je nu een korte of een lange wandeling maakt, met deze Sigg drinkflessen heb je genoeg vocht bij je om uitdroging te voorkomen.

Deuter Airlite 28

De Deuter Airlite 28 is een praktische, sportieve rugzak, voorzien van een ventilerend Aircomfort draagsysteem. Het gebogen frame zorgt voor ventilatie.

Osprey Ultralight Stretch Mesh opbergzak

Je moet je rugzak handig indelen en met deze opbergzakken is dat wel heel makkelijk.

Osprey Hydraulics Soft Flask

De nieuwe Hydraulics™ Soft Flask van Osprey en Hydrapak® zorgt ervoor dat je altijd makkelijk water mee kan nemen!

Deuter Auria Lite 50+10

​De Auria Lite 50+10 is een nieuw model van het merk Deuter, nu verkrijgbaar bij onder andere Outdorado. Minimalistisch en lichtgewicht

Rab Alpha Flux

In 2016 introduceerde Rab de Alpha Direct, een actief isolerende jas. Het succes van de Alpha Direct isolatie wordt nu voortgezet met de Alpha Flux.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews