Uitrusting

Of je kind naar school gaat, het bos in, of op kamp, een goede rugzak is onmisbaar. Met een Deuter kinderrugzak zijn jouw kinderen klaar voor het avontuur.

Vaude Pillow

Het nieuwe Vaude Pillow heeft een speciale wigvorm, waarmee de meest voorkomende manieren van slapen ondersteund worden.

Slaapzak Vaude

Vaude biedt de eerste slaapzak-liners van milieuvriendelijke bluesign®-materialen. Te gebruiken als zomerslaapzak of als aanvulling in een slaapzak.

Ben je op zoek naar een echte allround wandelstok? Dan is de Black Diamond Trail Ergo Cork wellicht iets voor jou. De wandelstok is ergonomisch en licht va

Ortlieb vouwteil

​Water halen, groenten wassen, de vaat doen, je baby of je voeten een badje geven, je was of andere spullen opbergen, bijna alles kan met deze vouwteil!

​De Kulu Range is een rugzak van Lowe Alpine, gemaakt voor iedereen die een robuuste, en comfortabele rugzak nodig heeft. Voor een wereldreis of korte trip

Vaude Urban life foto Michael Mueller

​Vaude heeft een nieuwe collectie. De Urban Life collectie van Vaude combineert een casual look met functionele en duurzame stoffen.

Hanwag Tatra Wide Lady

​De serie Tatra-bergschoenen van Hanwag is uitgebreid met de Tatra Wide Lady. Net zo´n allround bergschoen als alle Tatra-modellen, met speciale damesleest

Deuter Walker

​Met de Walker loop je er altijd, waar je ook bent, stijlvol bij! Deuter heeft een complete lijn ontwikkeld geïnspireerd op 120 jaar rugzakken maken.

Sigg kinder drinkfles

Een tas vol pakjes drinken, gedoe met rietjes en een hoop afval dat je weer mee moet sjouwen tijdens je bergwandeltocht. Als je wel eens met kinderen een bergwandeling maakt, klinkt deze situatie je waarschijnlijk bekend in de oren. Met de veilige én lekvrije kinderdrinkflessen van SIGG behoort dit probleem tot het verleden! Je kind kan zijn eigen drinkfles meenemen!

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews