Patagonia Primo Down Jacket

Op de hoogste top in het meest gure en onstuimige weer kan twee dingen betekenen: het beste uit jezelf halen en genieten of een enkeltje naar totale wanhoop. Het verschil zit 'm in het feit of je het warm hebt, droog houdt en er zin in hebt.

Het Primo Down Jack van Patagonia is de meest warme, duurzame en gevoerde hard-shell om je door de moeilijkste en koudste omstandigheden te loodsen. Het combineert de meest duurzame waterdichte/ademende buitenlaag die er voor handen is - een 2-laags 100% nylon GORE-TEX® Performance Shell - met een isolatielaag van warm, g700-fill premium Europees ganzendons. Een DWR - durable repellent water - coating weerhoudt sneeuw ervan door te dringen en de voering van 100% polyester houdt het vocht aan de binnenzijde onder controle.

De zogeheten 'Optimal Visibilty Hood' heeft een verstevigde klep die je kunt verstellen en je kunt een helm dragen in deze capuchon. Je kunt het sneeuwschort eraf halen, er zijn lussen waaraan je elke Patagonia Ski/Snowboard broek aan kunt bevestigen.

Meer inspiratie

Met elke dag de mooiste bergfoto's, leuke winacties en het laaste bergnieuws!

Ontdek de vele almwandelingen in Tirol, voor iedere wandelaar genieten!

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!