Patagonia Primo Down Jacket

Op de hoogste top in het meest gure en onstuimige weer kan twee dingen betekenen: het beste uit jezelf halen en genieten of een enkeltje naar totale wanhoop. Het verschil zit 'm in het feit of je het warm hebt, droog houdt en er zin in hebt.

Het Primo Down Jack van Patagonia is de meest warme, duurzame en gevoerde hard-shell om je door de moeilijkste en koudste omstandigheden te loodsen. Het combineert de meest duurzame waterdichte/ademende buitenlaag die er voor handen is - een 2-laags 100% nylon GORE-TEX® Performance Shell - met een isolatielaag van warm, g700-fill premium Europees ganzendons. Een DWR - durable repellent water - coating weerhoudt sneeuw ervan door te dringen en de voering van 100% polyester houdt het vocht aan de binnenzijde onder controle.

De zogeheten 'Optimal Visibilty Hood' heeft een verstevigde klep die je kunt verstellen en je kunt een helm dragen in deze capuchon. Je kunt het sneeuwschort eraf halen, er zijn lussen waaraan je elke Patagonia Ski/Snowboard broek aan kunt bevestigen.

Meer inspiratie

Nog even bijtanken in de bergen? Boek nu een last minute deal naar zonnig Trentino.

Pure bergbelevenis: 7 nachten in een appartement incl. begeleide wandelingen, fietstochten en techniektraining vanaf € 199,- p.p.

Met elke dag de mooiste bergfoto's, leuke winacties en het laaste bergnieuws!

Mis het komende nummer van Bergen Magazine niet, word vóór vanmiddag 16.00 uur abonnee!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Schitterende natuur, avontuurlijk wandelen, fietsen, klimmen, kanoën, vliegen en veel bijzonder cultureel erfgoed.