Home » Merken

Sigg

SIGG is sinds 1908 producent van herbruikbare drinkflessen. SIGG staat met name bekend om zijn ‘Swiss made’ lekvrije flessen, die zijn gemaakt uit één stuk aluminium. De fles kan hierdoor niet breken op de lasnaad als hij valt. De binnenzijde is voorzien van een speciale coating, waardoor alle flessen ook zeer geschikt zijn voor zure fruitdranken en isotone sportdranken. Alle SIGG flessen zijn 100% vrij van EA, BPA, BPF, BPS, Flataten, PVC en polycarbonaten. Regelmatig worden de flessen getest door onafhankelijke laboratoriums, om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die SIGG aan haar producten stelt. Er zijn SIGG flessen in allerlei kleuren, materialen en groottes. Of je nu gaat sporten in de sportschool, onderweg bent naar school of kantoor, een heerlijke bergwandeling maakt of in de kou op de skipiste staat, SIGG gaat altijd en overal met je mee. 

Sigg drinkfles
Uitrusting - 30 apr 2017

Enjoy safe drinking Jouw SIGG fles is voorzien van een ronde rand die gegarandeerd nooit zal lekken. De ronde rand zorgt er tevens voor dat kinderen zich geen pijn kunnen doen als ze besluiten om hun tong in de fles te steken (ja echt, er zijn kinderen die dit hebben geprobeerd!), maar hierover kunnen we maar één ding zeggen: do not try this!

Sigg hot & cold drinkfles
Uitrusting - 7 feb 2017

De SIGG Hot & Cold drinkflessen zijn ontworpen en ontwikkeld in Zwitserland, hebben de klassieke SIGG look en zijn lekvrij. Maar, in tegenstelling tot de klassieke SIGG drinkflessen, blinken de Hot & Cold flessen uit in isolerende eigenschappen.

Uitrusting - 5 sep 2011

De Steelworks Metro Mug van Sigg is een thermosbeker waar je zowel warme als koude dranken in kunt bewaren. In tegenstelling tot andere thermosbekers kun je de Metro Mug in een trendy wit of zwart design krijgen.

Uitrusting - 27 feb 2011

Sigg lanceert haar nieuwe designcollectie duurzame drinkflessen 2011. De graphics hebben een optimistische uitstraling met veel inspirerende en kleurrijke vormen. Ze zijn ontworpen door vele designers uit alle windrichtingen van onze planeet. Het Zwitserse merk Sigg maakt duurzame, aluminium drinkflessen die geschikt zijn voor water, sportdrank, koolzuurhoudende drank en vruchtensappen.

Abonneren op Sigg