Special vakantie bij de boer

Het hele jaar door genieten op een Zuid Tiroolse boerderij

Ben jij op zoek naar een bijzonder adres voor je bergvakantie? Kijk dan eens bij een van de vele bergboerderijen in Zuid Tirol. In elk seizoen kan je namelijk niet alleen genieten van de schitterende bergen en natuur in Zuid Tirol, maar ook van het authentieke boerenleven op de boerderij, heerlijk eten, veel gastvrijheid en toplocaties op mooie plaatsen in de bergen!

Samen met de Italiaanse organissatie Roter Hahn, die de bergboerderijen jouw perfecte vqakantiebestemming laat zijn, hebben we voor elk seizoen een paar mooie ideeen verzameld.

Veel plezier!

Beleef het Zuid Tiroolse boerenleven eens van heel dichtbij op vakantie. Vakantie op een bergboerderij is ook genieten van schitterende uitzichten en heerlijke wandeltochten in de Dolomieten. Ook lekker eten hoort bij een welverdiende vakantie. En misschien kan je ook wel meehelpen met het werk! 

Je kan kiezen uit meer dan 1600 boerderijen in Zuid Tirol waar je je zomer vakantie kan vieren. Het mooie is dat alle boerderijen wel iets extra's bieden. Zo kan je zoeken op een bergboerderij met veel wandelmogelijkheden in de omgeving, of juist met veel activiteiten voor de kinderen. Ook welness of bijzondere gastronomie worden aangeboden. 

foto Roter Hahn

Zuid Tirools recept: Boekwijtknoedels

Het recept van boekweitknoedels is een van die authentieke recepten uit Zuid Tirol, die je daar ter plekke zeker kan eten.  Maar je kan het gerecht natuurlijk ook alvast thuis maken!

Kijk hier hoe!