Edward Bekker in de bergen. Foto http://www.edwardbekker.com/

Edward Bekker is 25 jaar berggids

//www.edwardbekker.com/De bekende bergbeklimmer Edward Bekker is 25 jaar geleden op 4 juni 1987 zijn carrière begonnen als berggids. Hij haalde toen zijn diploma als 'Staatlich Geprüfter Berg- und Skiführer' aan de technische universiteit van München. Bekker werd toen de eerste Nederlandse UIAGM/IVBV/IFMGA erkende berg- en skigids. Datzelfde jaar werd ook Edward Bekker Ski & Alpinisme opgericht.

Sindsdien is de berggids dagelijks met gasten onderweg in de bergen van de zeven continenten. Bekker begeleidde klimmers op uitdagende expedities, moeilijke beklimmingen en steile afdalingen zonder dat er een serieus ongeluk plaatsvond. Om deze 25 jaren van succes te vieren, ontvangt elke deelnemer aan de zomer- en expeditieprogramma van Bekker een jaarabonnement op Bergen Magazine.

Er zijn nog plaatsen vrij voor een expeditie naar Kilimanjaro en Elbrus, een beklimming van de Mont Blanc en Monte Rosa, gletsjertochten in het Berner Oberland en Monte Rosa en diverse bergsportcursussen. Klik hier voor meer informatie over de expedities van Edward Bekker Ski & Alpinisme.

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95) 

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!