Klimmers gezocht voor film Hidden Mountain

22-03-2012

Het boeddhistische klooster Paro Taktsang in Bhutan, Himalaya'sHet productieteam van films als The Road en Requiem for a Dream zijn op zoek naar bergbeklimmers en acteurs voor hun nieuwe film Hidden Mountain. De productie zoekt in het bijzonder naar een vrouw tussen de 20 en 40 jaar en een man van 40 tot 50 jaar oud. Hidden Mountain wordt de eerste bovennatuurlijke film die zich afspeelt in de bergen.

Heb jij altijd al willen meespelen in een film of ben je een fanatieke bergbeklimmer of alpinist, dan kan jij misschien de ster worden van horrorfilm Hidden Mountain. De bovennatuurlijke horrorfilm speelt zich af op 4000 meter hoog in de Himalaya. De producenten van de nieuwe bergfilm zijn Steve Schwartz en Nick Wechsler. De regisseur van het project is Colm McCarthy en wordt onder andere bijgestaan door bergbeklimmer en auteur Pete Takeda.

Geïnteresseerde klimmers en acteurs die willen solliciteren naar de filmrol moeten eerst een mail sturen naar het Hidden Mountain productieteam met hun motivatie.Aanbevolen

Zie je op onze Pinterest-pagina

Bekijk ze nu
Foto Fenneke Visscher

Je leest er alles over in het aprilnummer van Bergen Magazine. Word abonnee vóór 7 april....

Korting + cadeaus
Foto Kris Bielen

Lees het aprilnummer van Bergen Magazine. Word abonnee vóór 7 april.

Bestel nu met korting
Foto Simone van Velzen

Lees het aprilnummer van Bergen Magazine. Word abonnee vóór 7 april.

Korting + cadeaus