Win een Deuter rugzak

Bergen Magazine geeft 2 Deuter Futura 26 rugzakken weg!

Wil jij kans maken op een mooie rugzak van Deuter? Bezoek onze stand op de Fiets en Wandelbeurs op 20 en 21 februari in de Jaarbeurs Utrecht of 27 en 28 februari in Antwerpen. We geven er maar liefst twee weg! Een heren- en een damesmodel.

Raad het exacte gewicht van deze Futura 26 van het Duitse merk Deuter en de rugzak is van jou! De Futura 26 biedt optimaal comfort tijdens langere dagtochten, meerdaagse bergtochten en lange beklimmingen. Maar ook voor tourtochten per ski of snowboard is deze rugzak prima geschikt. De Futura 26 is onder andere voorzien van een zacht gepolsterde heupgordel met een vak voor waardevolle spullen aan de heupgordel. De backpack is voorzien van tal van zulk soort handigheidjes en is gemaakt van de beste lichte materialen om je zo lang mogelijk van dienst te zijn. Inclusief regenhoes! Kortom je ideale reispartner in binnen- en buitenland! En jij kan deze rugzak winnen!

Kom aankomend weekend náár de Bergen Magazine stand op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht of 27 en 28 februari naar de Fiets en Wandelbeurs in Antwerpen! Raad het juiste gewicht en deze mooie rugzak is van jou! Kom zaterdag 20 of zondag 21 februari naar stand 4.C.03 in hal 4 en doe mee! De winnaars maken we begin maart bekend in de Bergwijzer e-mailnieuwsbrief !
 

Meer inspiratie
Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?