Fotocursus Frank Peters

Fotografie Workshops van Frank Peters

In elke editie van Bergen Magazine en op Bergwijzer genieten we van de prachtige platen van Frank Peters. Wil jij ook zulke mooie foto's leren maken? Ga dan mee de bergen in met één van zijn workshops.

Workshop Alpen en Venetië

Deze workshop is geschikt voor beginnende fotografen, die wel over een goede conditie beschikken. Tijdens deze workshop draait alles om kleur, diepte, contrast en de compositie van je foto's. Je gaat een paar dagen de Dolomieten in, om daar de bergen én de dorpen te verkennen en te fotograferen. Tussendoor reis je ook af naar Venetië om de architectuur van deze beroemde stad te verkennen. Het blauwe uur en de zonsondergang zorgen voor een prachtige afsluiting in deze mooie stad.

Tijdens deze workshop verblijf je in een gezellige Bed en Breakfast en overnacht je ook een keer in een berghut. Meer weten, of wil je je meteen inschrijven? Dat kan hier.

Workshop Reis naar de sterren en het mooiste licht van Italië

Met deze workshop kunnen gevorderde fotografen hun werk naar een hoger plan tillen. Tijdens deze workshop leer je de bergen van de Dolomieten en Venetië te fotograferen onder de sterrenhemel en in het licht van de op- en ondergaande zon. Je leert te werken met lange sluitertijden en met verschillende filters. Je krijgt tips en tools om in alle lichtomstandigheden mooie foto’s te kunnen maken.

Deze workshop duurt een week, waarbij je ook één dag naar Venetië gaat. Je verblijft in een gezellige Bed en Breakfast en overnacht twee keer in een berghut. Meer weten, of wil je je meteen inschrijven? Kijk hier.

Meer inspiratie
Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95) 

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?