Printscreen van de Peak ar.

Wat is jouw leukste wintersport app? Deze?

Printscreen van de Peak ar.Dit zijn de 3 leukste winter-apps volgens de Zwitserse website 20min.ch. Eerder berichtten wij al over een aantal leuke winterapps, maar deze zijn ook nog de moeite waard om even te benoemen. Van neusbellen tot je snelheid meten tijdens het skiën.

  1. Peak ar. Een app die erg lijkt op Peakfinder. Je richt je telefoon op toppen die je ziet en er boven verschijnt de naam en de hoogte van de berg.
  2. Ski-tracks. Meet door middel van gps onder andere je snelheid, de hoogte en de app registreert je route tijdens het skiën. Zo kun je achteraf precies zien hoever je geskied hebt en kun je de afdaling precies terug zien op een kaart.
  3. NoseDial. Mocht je in de kou op de piste toch willen bellen, maar is het te koud om je handschoenen uit te doen? Dan biedt deze app misschien wel uitkomst. Je bellijst wordt zo vormgegeven dat je met je neus je touchscreen kunt bedienen.

Het zou best kunnen dat je deze of een vergelijkbare al kent. Als dat zo is horen we graag je mening of horen we welke app nog leuker is voor tijdens de wintersport!

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Bergsport: 

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past