Sigg hot & cold drinkfles

Hot & Cold drinkflessen: Ideaal voor mensen die onderweg graag een eigen fles met thee of koffie meenemen

De SIGG Hot & Cold drinkflessen zijn ontworpen en ontwikkeld in Zwitserland, hebben de klassieke SIGG look en zijn lekvrij. Maar, in tegenstelling tot de klassieke SIGG drinkflessen, blinken de Hot & Cold flessen uit in isolerende eigenschappen. Ze zijn namelijk gemaakt van kwalitatief hoogwaardig 18/8 roestvrij staal en dankzij de dubbelwandige vacuümisolatie blijven dranken lange tijd warm of koud. De Sigg Hot & Cold collectie heeft dan ook een Red Dot Award gewonnen voor 'excellence in product design'!

Het ontwerp van de SIGG Hot & Cold drinkflessen doet denken aan de iconische SIGG vorm. De schroefdop is geïnspireerd op de originele SIGG dop en zorgt ervoor dat de fles makkelijk is mee te nemen en de drank goed schenkbaar is. De fles is ontworpen voor de behoeften van ‘moderne nomaden’ die altijd onderweg zijn.

Optioneel is ook een Hot & Cold One Top verkrijgbaar, waarmee de drinkfles met één hand te bedienen is. Erg makkelijk dus wanneer je onderweg bent en maar één hand vrij hebt. De kleine Hot & Cold flessen (0,3 en 0,5 liter) zijn perfect voor theeliefhebbers: ze zijn uitgerust met een verwijderbaar theefilter, gemaakt van roestvrij staal. Hierin kunnen zowel theezakjes als losse thee gebruikt worden. Het filter is snel te demonteren en kan eenvoudig gereinigd worden. De grote flessen (0,75 en 1 liter) worden geleverd met een handige beker die aan de boven- of onderkant kan worden bevestigd.

Ook deze flessen zijn gemaakt van 18/8-roestvrij staal. De dubbelwandige constructie met vacuümtechnologie voorziet in een optimale thermische isolatie. Verder zijn ook koper en zirkonium gebruikt vanwege hun vacuümversterkende werking. Alle grondstoffen zijn vrij van schadelijke stoffen zoals BPA en ftalaten.  

Adviesprijzen:

Hot & Cold 0.3 liter: € 24,95
Hot & Cold One 0.3 liter: € 24,95
Hot & Cold 0.5 liter: € 29,95
Hot & Cold One 0.5 liter: € 29,95
Hot & Cold 0.75 liter: € 34,95
Hot & Cold 1.0 liter: € 39,95

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Genieten wordt in Zuid-Tirol eenvoudig gemaakt, Laat je verrassen en proef de beste Zuid-Tiroler wijnen.

De Zillertal Arena heeft indrukwekkende wandelroutes voor alle niveaus. Geschikt voor fanatieke wandelaars em voor families!

Met elke dag de mooiste bergfoto's, leuke winacties en het laaste bergnieuws!

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Ontdek de vele almwandelingen in Tirol, voor iedere wandelaar genieten!