Primus introduceert Eta Spider: Meer kookuren, minder gewicht

Het Zweedse merk Primus introduceert een nieuwe energiezuinige brander voor twee personen: Eta Spider. Deze lichtgewicht set bevat een brander, pot (1 liter), windscherm en kunststof kom. De pot is voorzien van een keramische antiaanbaklaag, geïntegreerde warmtewisselaar en deksel met siliconen grip en vergiet. Kortom, de Eta Spider is een complete outdoor-keuken van slechts 599 gram.

Omdat het gewicht van de brander onderin zit is de Eta Spider zeer stabiel. De Powergas-cartridge past perfect in de pot en met de bijgeleverde hoes is de set zeer compact te vervoeren. Het rendement van de Eta Spider is 70% waardoor het brandstofverbruik minimaal is.

Dat de brander meer kookuren levert met dezelfde hoeveelheid gas is te danken aan de verbeterde Eta-technologie. Deze is maar liefst 50% efficiënter dan de vorige generatie branders. Het nieuw vormgegeven windscherm beschermt de brander optimaal tegen de wind.

Adviesprijs: € 119,-

Meer inspiratie

Wandelen met zicht op imposante bergtoppen. Vind hier het juiste aanbod! 5 overnachtingen incl. halfpension vanaf €443,- p.p.

Pure bergbelevenis: 7 nachten in een appartement incl. begeleide wandelingen, fietstochten en techniektraining vanaf € 199,- p.p.

Mis het nieuwe nummer van Bergen Magazine niet, word vóór maandag 16.00 uur abonnee!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Met elke dag de mooiste bergfoto's, leuke winacties en het laaste bergnieuws!

Schitterende natuur, avontuurlijk wandelen, fietsen, klimmen, kanoën, vliegen en veel bijzonder cultureel erfgoed.