Stijlvol ontworpen rugzak

Misschien herinner je je nog de Thule Guidepost waar we het eerder over hadden in Bergen Magazine. Ook deze rugzak, uit de Thule Stir-serie, is weer stijlvol ontworpen, zit technisch goed in elkaar en is ook nog eens erg licht. Dankzij de vele verstelmogelijkheden van de 35 literuitvoering is de tas in een handomdraai af te stellen op je postuur. De Thule Stirs hebben een bovenkant die makkelijk te openen is. De 35 liter en de 20 liter hebben een handig stretchvakje op de schouderband voor je mobiele telefoon of zonnebril. Daarnaast beschikt de 35 liter ook over een ¾ regenhoes. Ook opvallend aan deze rugzak: de borstriem kan worden verwijderd en de heupriem weggestopt achter het rugpaneel voor als je eens een dagje een stad bezoekt of met het vliegtuig op reis gaat.

Adviesprijzen:
Stir 15L/20L Hiking Pack: € 45,–/€ 89,–
Stir 35L Women’s & Men’s Hiking Pack: € 119,–

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Pure bergbelevenis: 7 nachten in een appartement incl. begeleide wandelingen, fietstochten en techniektraining vanaf € 199,- p.p.

Wandelen met zicht op imposante bergtoppen. Vind hier het juiste aanbod! 5 overnachtingen incl. halfpension vanaf €443,- p.p.

Mis het komende nummer van Bergen Magazine niet, word vóór vanmiddag 16.00 uur abonnee!

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Schitterende natuur, avontuurlijk wandelen, fietsen, klimmen, kanoën, vliegen en veel bijzonder cultureel erfgoed.

Met elke dag de mooiste bergfoto's, leuke winacties en het laaste bergnieuws!