Foto: Djoser

30 jaar Djoser: schrijf jezelf naar IJsland

De reisorganisatie Djoser bestaat dit jaar 30 jaar. Om dat te vieren organiseren ze in samenwerking met de Bibliotheek, ter gelegenheid van de Boekenweek, een schrijfwedstrijd waarmee je jezelf naar IJsland kunt schrijven. Doe je ook mee?

Schrijfwedstrijd naar IJsland

De schrijvers van de drie mooiste, ontroerendste of beste verhalen over waanzin gaan op literaire reis met juryvoorzitter Ronald Griphart. De auteur, die het boek 'IJsland' schreef, neemt hen mee naar het land van waanzinnige natuur en bloedstollende mythen en sagen: IJsland.

Vorig jaar deden ruim 1.800 mensen mee aan de Boekenweekschrijfwedstrijd. Genoeg reden om de wedstrijd dit jaar weer te organiseren.

Hoe kun je meedoen?

De Boekenweekwedstrijd is onlosmakelijk verbonden aan de Boekenweekbundel. Daar waar de schrijvers hun waanzinnige verhaal optekenen in de bundel, wordt de lezer opgeroepen ditzelfde te doen en een waanzinnig verhaal in te sturen. Ronald Griphart is juryvoorzitter én reisleider. Hij neemt de drie winnaars mee naar een waanzinnige bestemming: IJsland.

Wie kans wil maken op deze prachtige prijs schrijft een verhaal van maximaal 1.000 woorden gekoppeld aan het thema van de Boekenweek: waanzin. Meedoen kan vanaf 1 februari tot en met 31 maart 2015. Je kunt je verhaal inzenden via de website van de Boekenweek.

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Lees hier welk biertje het beste bij jou past