ortlieb packman pro 2

Ortlieb Packman Pro 2

De Packman Pro 2 van Ortlieb is een betrouwbare metgezel wanneer je besluit na een lange werkweek lekker een paar dagen de natuur in te gaan om te fietsen of te wandelen. De onverslijtbare daypack Packman Pro2 zorgt met zijn ademende draagsysteem en heupgordel voor een aangenaam draaggevoel en een anatomisch correcte pasvorm.

Behalve van de helmflap, die je in een klein frontvak kunt opbergen om te ruimte te besparen, is de waterdichte Packman Pro 2 met rolsluiting ook voorzien van compressiebanden voor aanpassing van het volume. Bovendien bevindt zich binnenin een vak voor een optioneel drinksysteem.

Voor een goede zichtbaarheid in het donker en bij slecht weer is de Packman Pro2 verder aan beide zijden voorzien van reflectoren.

Overige praktische details:

+ Elastisch, opgezet frontvak met ritsluiting
+ Vak voor waardevolle spullen binnenin, met ritssluiting
+ Waterdichte doorvoeropening voor drinkslang
+ Handvat

Advies verkoopprijs: € 129,95
 

Meer inspiratie

Genieten wordt in Zuid-Tirol eenvoudig gemaakt, Laat je verrassen en proef de beste Zuid-Tiroler wijnen.

Pure bergbelevenis: 7 nachten in een appartement incl. begeleide wandelingen, fietstochten en techniektraining vanaf € 199,- p.p.

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)