Vakantietips

zell am see

Veel mensen hebben het idee dat je zo ver weg mogelijk moet gaan als je op vakantie gaat. Maar ook in de buurt is er veel te beleven!

agriturismo

Als je een reis door Noord-Italië wil maken om de schitterende Dolomieten te zien, hebben wij een gouden tip voor je: boek een agriturismo.

Bergwandelen is fantastisch, je bent in de natuur, wordt getrakteerd op adembenemende uitzichten en je ademt frisse lucht in. Maar bescherm je goed.

auto bergen

Met de eigen auto op wandelvakantie voor velen toch de meest favoriete optie. Maar hoe je dit aanpakt qua voorbereiding?

met de auto naar de bergen

Als jij met de auto naar Oostenrijk wilt, dan is het wel van belang dat je een auto hebt die de bergpassen kan handelen.

zwitserland

Zwitserland, en dan met name de Zwitserse Alpen, zijn ook in de zomer een fantastische vakantiebestemming. Je vindt hier geweldige vakantiehuizen.

Je eerste bergbeklimming moet je natuurlijk goed voorbereiden. Dit brengt niet alleen veel voorpret met zich mee, maar ook een hoop werk. Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen.

Heb je een eigen blokhut? Dan ben je hier ongetwijfeld regelmatig te vinden als je vrij bent. Maar hoe geef je je blokkhut nou een leuk huiselijk sfeertje?

vanlife

Voor velen is er niks leukers dan met je hele hebben en houwen in een camper rondrijden en hier en daar een paar dagen te overnachten op een mooie plek.

veilig op reis

Houd er echter rekening mee, dat reizen ook in het digitale tijdperk van vandaag de dag nog wel de nodige voorbereiding vraagt.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews