Vakantietips

bergschoenen

Ben jij een echte wandelaar, maar heb je nog nooit in de bergen gewandeld? Dan staat je een heel nieuwe ervaring te wachten. Ons land is natuurlijk hartstikke vlak, maar ga je naar de bergen toe dan loopt dit heel anders. Niet alleen je wandeltechniek maar ook je concentratie zullen moeten veranderen wanneer je steeds bergop en bergaf gaat.

parkeren eindhoven

Wanneer je een reis gaat plannen en je vliegt vanaf Eindhoven dan moet je rekening houden met parkeren. Maar waar parkeer je dan je auto?

vakantiehuisje huren

Wil jij er binnenkort even een paar daagjes lekker op uit in de Nederlandse natuur? Dan moet je voor je overnachting echt even kijken op het platform Vipio

boot ijsselmeer

Wat is een betere manier dan een omgeving ontdekken vanaf het water? Lekker varen en genieten van het weer terwijl je een andere omgeving ziet.

Via Sett wandelen

Ontdek wandelend over de Via Sett in zes etappes de gevarieerde cultuur en natuur tussen Chur en de Alpenstad Chiavenna in Italië.

kamperen in Duitsland

Kamperen is hartstikke populair. En Duitsland is een prachtig land om in te kamperen. Met deze tips is je kampeervakantie in Duitsland een succes!

sokken bergwandelen

Heb jij ook dat je benen steeds zwaarder aanvoelen tijdens een lange bergwandeling? Of zwellen je benen zelfs wat op? Compressiesokken kunnen dan helpen.

wandelroutes in nederland

Blijf je toch nog even in Nederland? Ook in Nederland kan je een prima wandelvakantie houden!

vakantie bregenzerwald

Het Bregenzerwald ligt in Vorarlberg, dicht bij de Bodensee. Wie graag wandelt en van gastvrijheid houdt, kan hier in een van de 23 dorpen terecht

kamperen adriatische kust italie

Hoe weet je zeker dat de plek die je kiest ook daadwerkelijk voor die geweldige vakantie in Italië zorgt?

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews