Vakantietips

Kan je auto steile berghellingen aan

De auto is nog altijd een van de meest gebruikte vervoersmiddelen naar de bergen. Kan je auto de bergen aan?

e-mountainbike

Wil je mountainbiken in de bergen, maar zie je op tegen die steile hellingen? Een e-mountainbike kan je helpen!

voorbereid op bergvakantie

Op vakantie gaan en een pauze nemen van je drukke bestaan is iets waar velen van ons naar uitkijken. Even je batterij weer opladen. Hoe doe je dat duurzaam

bergen in met kinderen

Lijkt het je leuk om met het hele gezin op vakantie te gaan in de bergen en volop te genieten van een sneeuwvakantie, of juist een zomerse bergtocht?

les deux alpes

Tijdens de PowderWeek in Les Deux Alpes beleef je een feestelijke opening van het 2019/2020 skiseizoen in de Franse Alpen. Begin december geniet je van de dan nog lege pistes is een van de beste gletsjerskigebieden wereldwijd. Tijdens de openingsweek kun je natuurlijk fantastisch après-skiën, met livemuziek van grote dj’s, koud bier en verwarmende gluhwijn.

Skydiven in Catalonië

​Catalonië vanuit de lucht ontdekken is een fascinerende reis waarbij je zowel de toppen van de Pyreneeën als de idyllische kustplaatsjes kan bewonderen.

Regenjas voor bergwandelaars

Of je nu regelmatig in het buitenland door de bergen wandelt, of enkel in Nederland: feit is dat iedere wandelaar een goede regenjas moet hebben.

wandelen bij Neuchatel

Rondom het Zwitserse Neuchâtel zijn veel wandelroutes te vinden, maar er is ook veel cultuur. Kortom: je vindt er alles: bergen, wijn en dure horloges.

El Teide

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden en bij uitstek geschikt voor een mooie wandeltocht. Het eiland biedt voldoende afwisseling en uitdaging voor wandelaars van alle niveaus. Van een wandeling over de vlakke boulevards langs de kust tot een pittige tocht in het Nationaal Park El Teide, dat een gevarieerd aanbod heeft.

Wandelen in Valle dei Laghi trentino

Valle dei Laghi (vertaald: Vallei van de meren) ligt in Trentino tussen de stad Trento, de bergen van de Brenta Dolomieten en het Gardameer. Je vindt er loodrechte rotswanden die een paradijs vormen voor klimmers, maar je vindt er ook veel water en hellingen waar de wijngaarden tot hun recht komen. Daar groeien de Nosiola druiven in ideale condities.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews